Studiekring Bleiswijk en Bergschenhoek

Lekker geld verdienen, werken in een leuk team en dan ook nog met een baan die iets bijdraagt aan je CV? Kom werken bij Studiekring in Bergschenhoek en/of Bleiswijk! Per direct willen we onze teams versterken met nieuwe collega’s die ervaring willen opdoen in het onderwijs. En het mooie? Je kan zelf de job kiezen die bij jou past!

Wat ga je doen?
Nog niet zo lang geleden maakte je zelf je huiswerk op de middelbare school. Voor de één een makkie, maar voor de ander een hels karwei. Bij Studiekring helpen wij jongeren met hun huiswerk. En zorgen we dat ze zelfstandig worden op een leuke manier. Daar ga jij ze bij helpen. Als huiswerkbegeleider, studiecoach of bijlesdocent!

Huiswerkbegeleider

Elke dag na de laatste les op school komen leerlingen naar Studiekring Bergschenhoek en Studiekring Bleiswijk om huiswerk te maken. Jij hebt ongeveer 8 leerlingen in je groepje. Je checkt ze in, neemt de planning met ze door en helpt ze met leren. En aan het einde van de dag overhoor je ze. Je houdt hun voortgang bij en stimuleert ze het beste uit zichzelf te halen. Een huiswerkbegeleider werkt 3 uur per dag, meestal van 15.00 tot 18.00 uur. Waarbij het top zou zijn als je meerdere middagen per week kan werken. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je overlegt altijd met de vestigingsmanager.

Bijlesdocent

Vind jij het leuker om 1-op-1 met een leerling meer vakinhoudelijk de diepte in te gaan? In Bergschenhoek en Bleiswijk zoeken we bijlesdocenten voor alle vakken die t/m eindexamenniveau bijlessen kunnen geven. Ben jij een kei in een bepaald vak? Dan is dit iets voor jou! Het fijne van bijlesdocent zijn? Je kan zelf de uren met je leerlingen inplannen. Je hebt intensief contact met de ouders en houdt ze op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard rapporteer je ook aan de vestigingsmanager.

Studiecoach

Sommige leerlingen kunnen nét dat extra beetje hulp gebruiken om hun studievaardigheden verder te ontwikkelen. Een studiecoach helpt deze leerlingen door 1-op-1 begeleiding. Je leert ze plannen, brengt structuur met ze aan en oefent verschillende manieren van leren. Ook hier plan je zelf de uren met je leerlingen in. Lekker flexibel dus!

Uiteraard zijn de verschillende functies te combineren en kun jij op beide vestigingen werken.

Wij zoeken jou!

  • Jij volgt een HBO- of WO studie of bent net klaar
  • Je hebt kennis van één of meerdere vakken t/m 5 havo of 6 vwo niveau
  • Je woont in de buurt van Bleiswijk of Bergschenhoek
  • Je wil minimaal 1 middag per week werken
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs en hebt zin om met jongeren aan de slag te gaan

 

Wat krijg je van ons?

  • Een leerzame bijbaan met enthousiaste collega’s
  • Een oproepcontract waardoor je super flexibel bent
  • Interne trainingen
  • Een salaris van €8,- tot  €12,- per uur, ingeschaald op leeftijd.
  • Meer info over de vestigingen Bleiswijk en Bergschenhoek vind je hier.


Deze baan is iets voor mij!

Wacht dan niet langer en vul ons sollicitatieformulier in. Wij kijken uit naar je solliciatie!