Ben jij een kei in een bepaald vak? Wil je graag ervaring opdoen in het onderwijs? En zoek je een bijbaan die goed staat op je CV? Dan is deze job echt iets voor jou!

Kom werken als huiswerkbegeleider, examentrainer en/of bijlesdocent bij Studiekring vestigingen in Rotterdam en omgeving!

Studiekring is het leukste en grootste huiswerkinstituut van Nederland. In meer dan 100 vestigingen verspreid door het land geven wij dagelijks huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen aan middelbare scholieren. Voor de vestigingen in Rotterdam en omgeving zijn we op zoek naar huiswerkbegeleiders, docenten en examentrainers in alle vakken die bijlessen en begeleiding willen geven tot en met 6 vwo niveau.

Huiswerkbegeleider
Als huiswerkbegeleider ben jij onderdeel van het team van docenten op de Studiekring vestiging. Je geeft huiswerkbegeleiding en vakgerichte bijlessen aan middelbare scholieren. Alles gebeurt in overleg met jouw vestigingsmanager. Huiswerkbegeleiding geef je in groepjes van ongeveer 8 leerlingen 3 uur per dag, bij voorkeur meerdere middagen in de week. Jij zorgt ervoor dat leerlingen leren plannen, dat ze weten hoe ze moeten leren voor een proefwerk en overhoort ze waar nodig. Je houdt de voortgang bij van de leerling en stimuleert ze het beste uit zichzelf te halen.

Bijlesdocent

Als bijlesdocent geef jij gericht één op één bijles in een of meerdere vakken. Je zorgt voor goede verslaglegging en deelt dit met jouw vestigingsmanager en de ouders van jouw leerlingen. Je voert intakegesprekken met nieuwe leerlingen en hun ouders en je stelt aan de hand hiervan een plan van aanpak op. Je evalueert maandelijks mondeling en/of schriftelijk met de ouders. Je rapporteert aan de vestigingsmanager.

Examentrainer
Als je examentrainer bij Studiekring bent, ben je een expert in één of meerdere (examen)vakken. Je bent in staat om aan kleine groepjes examenleerlingen de stof duidelijk uit te leggen. En je leerlingen op deze manier zo goed mogelijk voor te bereiden op hun examens. Je helpt ze met het maken van oefenopgaven en beantwoordt hun vragen. Samen met andere trainers ben jij een of meerdere dagen verantwoordelijk voor het geven van de examentrainingen in jouw vak.

Wat vragen wij?

  • Je bent bezig met een HBO of WO studie.
  • Kennis van één of meerdere middelbare school vakken t/m 6 vwo niveau
  • Je bent minimaal 1 middag per week beschikbaar
  • Je woont in (de omgeving van) Rotterdam en bent bereid om te reizen
  • Je hebt affiniteit met het onderwijs en de puberdoelgroep


Wat bieden wij?

  • Een leerzame bijbaan met enthousiaste collega’s
  • Flexibiliteit in de vorm van een oproepcontract
  • Interne trainingen
  • Een salaris van €8,- tot  €12,- per uur, ingeschaald op leeftijd.
  • Een mooie baan voor op je CV


Deze baan is iets voor mij
Wacht dan niet langer en vul ons sollicitatieformulier in!

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.