Vacatures docent-begeleider

Wil jij ervaring opdoen in het onderwijs? Ben jij gespecialiseerd in een vak en wil je deze kennis overdragen? Als docent begeleider zorg jij dagelijks dat onze leerlingen het beste uit zichzelf halen. Dé perfecte bijbaan voor op je CV. Bekijk de actuele vacatures per provincie via de links hieronder.

Word examentrainer
Wil jij in aanloop naar de zomer lekker verdienen? Maar dan wel met een bijbaan die goed staat op je CV? Word dan examentrainer bij Studiekring. Wij zoeken trainers op locaties in heel het land, in alle vakgebieden. Lees meer.

Word lente- of zomerschooldocent
In de meivakantie en in de zomervakantie organiseert Studiekring op diverse scholen in het land lente- en zomerscholen. Hier helpen wij leerlingen die er niet goed voorstaan, alnsnog over te gaan naar het volgende schooljaar. In deze periodes zijn wij op zoek naar docenten uit alle vakgebieden die leerlingen vakinhoudelijk bijspijkeren, maar vooral ook studievaardigheden aan kunnen leren. Wil jij dus veel werken in de maanden april en mei en/of in de zomervakantie? Solliciteer dan nu!
Wat is een zomerschool of lenteschool precies? Lees het hier!

Deel deze vacatures op Facebook!