Studiekring is marktleider in studiebegeleiding. Op circa 100 locaties verzorgen we huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining. Om de dienstverlening binnen onze organisatie verder te professionaliseren zijn we voor de afdeling financiën op zoek naar een:

Allround financieel medewerker (24 uur per week) 

Wil je blijven verbeteren, denk je in oplossingen en ben je positief ingesteld? Wil jij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de financiële verantwoording en onze locaties financieel ondersteunen? Dan is deze rol wat voor jou!

Functieomschrijving

Als allround financieel medewerker ben je betrokken bij de maandafsluiting en het opstellen van vestigingsrapportages en -analyses. Daarnaast verwerk je de bankbestanden, inkoopfacturen en bewaak je mede de debiteurenposities en houd je je bezig met diverse ad-hoc werkzaamheden. Met jouw oplossingsgerichte houding weet jij de werkwijzen te verbeteren en te optimaliseren en speel je een rol in verschillende verbeterprojecten. Je waarborgt de volledigheid, tijdigheid en juistheid van de rapportages.

Je komt te werken op het centrale kantoor in Utrecht. Je werkt intensief samen met collega’s van de andere afdelingen en je rapporteert aan de Controller.

Jij hebt:

 

  • een financieel administratieve opleiding op MBO+ niveau
  • een resultaatgerichte, analytische en pro-actieve houding
  • relevante financieel administratieve en boekhoudkundige ervaring
  • gedegen kennis van MS Excel
  • goede communicatieve vaardigheden en bent nauwkeurig

Wat bieden wij en bij wie ga je werken? 

  • Studiekring biedt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen aan middelbare scholieren. Dit doen wij al bijna 20 jaar op meer dan 100 locaties in het land. We mogen ons dan ook wel expert noemen op het gebied van leerlingbegeleiding. Jij komt te werken op het hoofdkantoor in Utrecht waar we met 25 collega’s elke dag hard ons best doen om de organisatie zo goed mogelijk te faciliteren. Het kantoor is goed te bereiken met zowel auto als het OV. Er heerst een prettige en informele sfeer. 
  • Elke dag krijg je van ons een lunch aan een gedekte tafel.
  • Een contract voor in eerste instantie 6 maanden
  • We bieden een salaris van € 1.800 - € 2.400 (o.b.v. 40 uur), 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling.

Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief z.s.m. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen over de functie of sollicitatieprocedure neem dan contact op met Mark Alderliesten via 06-41431958

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.