solliciteren

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je veel vrijheid en digitale verantwoordelijkheid hebt? Vind je het prettig om in een klein team te werken? En ben jij een ster om op basis van de juiste data meer leads te generen? Kom Studiekring versterken als DIGITAL MARKETEER!

Wat ga jij doen?
Jouw missie? Studiekring nog beter op de kaart krijgen door non-stop onze digitale kanalen en uitingen bij te sturen. Je bent verantwoordelijk voor de online salesfunnel. Oftewel het continu creëren van nieuwe leads, het verhogen van traffic naar onze website en het bieden van de optimale klantervaring (UX). Hiervoor stel je creatieve online marketingcampagnes op die je schrijft, uitvoert, test, analyseert, evalueert binnen het totaal aan lead- en conversiestatistieken. En om ze te verbeteren vertaal je ze door naar rapportages voor clustermanagers en het management team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de website. Deels doe je verbetervoorstellen ten aanzien van onze touchpoints en tegelijkertijd update je ze zelf in Joomla.

Wat bied jij?
• Je bent een moderne marketeer die merk, data en digital marketing snapt en op de juiste manier combineert.
• Je bent een teamspeler, bent flexibel en bewaart overzicht.
• Je vindt het leuk om pro-actief je ideeën aan de man te brengen.
• Je brengt een aantal jaar aantoonbare werkervaring als digital marketeer mee. Waarbij kennis en ervaring van SEO, SEA en social media vanzelfsprekend zijn.
• Je hebt ervaring en kennis van een CMS.

Wat bieden wij en bij wie ga je werken?
• Studiekring biedt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen aan middelbare scholieren. Dit doen wij al bijna 20 jaar op meer dan 100 locaties in het land. We mogen ons dan ook wel expert noemen op het gebied van leerlingbegeleiding. Jij komt te werken op het hoofdkantoor in Utrecht waar we met 25 collega’s elke dag hard ons best doen om de organisatie zo goed mogelijk te faciliteren. Het kantoor is goed te bereiken met zowel auto als het OV. Er heerst een prettige en informele sfeer.
• Als digital marketeer ben je onderdeel van het marketing- en communicatieteam samen met commercieel manager Maikel, communicatieadviseur Sanne en een stagiair(e).
• Elke dag krijg je van ons een lunch aan een gedekte tafel.
• We bieden een salaris van € 2.800 - € 3.200 (o.b.v. 40 uur), 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling. In eerste instantie gaat het om een contract van 1 jaar, voor 32 tot 40 uur per week. Met uitzicht op een vast contract.

Nieuwsgierig?
Mail dan je cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je eerst meer informatie wil, kan een belletje altijd: 085 049 82 00.