Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij Studiekring. Voor deze vacature hebben we inmiddels een nieuwe collega gevonden. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vacatures.
 
Functieomschrijving
Studiekring is enorm in beweging, de focus voor de komende jaren ligt op het verbeteren van processen waardoor we als HR de operatie optimaal ondersteunen zodat Studiekring zijn (strategische) doelen kan behalen. Momenteel is de rol nog vrij operationeel, en vind je het ook leuk om met de voeten in de klei te staan en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling naar een efficiëntere HR afdeling.
 
Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren adviseur voor het lijnmanagement waarin je verantwoordelijk bent voor het versterken van de HR kennis en kunde. Je adviseert en draagt oplossingen aan op het gebied van werving en selectie, verzuim, beoordeling, disfunctioneren en ontslag. Je hebt daarbij een bedrijfskundige visie op het HR vak en durft verantwoordelijkheid te nemen, maar indien nodig draai je jouw hand niet om voor administratieve taken.
 
Je ondersteunt bij de diverse HR projecten, verzorgt HR trainingen voor (de nieuwe) managers , ondersteunt de HR manager in de breedste zin van het woord en uiteraard is je kennis van de wet en regelgeving actueel.
 
Je komt te werken op het centrale kantoor in Utrecht waarin je nauw samenwerkt met de collega’s van de andere afdelingen en natuurlijk ook met de HR medewerker, HR adviseur en de HR manager. Je stemt af met de managers in Utrecht maar je gaat ook het land in om af te stemmen op één van onze locaties in Nederland, kortom, een uitdagende functie!
 
Functie-eisen
Je bent een energieke adviseur, levert de juiste informatie, bent proactief en signaleert in een vroegtijdig stadium eventuele knelpunten die het behalen van doelstellingen in gevaar brengen.
Bij deze functie laat je een stevige, maar ook sensitieve persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden zien. Je bent integer, proactief, accuraat en werkt zelfstandig.
Natuurlijk verwachten we dat je goed door kan werken, maar plezier in het werk met een geintje op zijn tijd moeten voor jou bovenaan in het prioriteitenlijstje staan!

Wij vragen van jou:

  • Een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau in de richting van HR met minimaal vijf jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal twee jaar in een commerciële omgeving.
  • Je bent zelfstandig en resultaatgericht;
  • Je bent gericht op het verbeteren van (HR)processen;
  • En je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wij bieden:

  • een aantrekkelijke baan met enthousiaste collega’s
  • veel afwisseling in een dynamische omgeving
  • marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • een organisatie die je veel ruimte biedt voor (persoonlijke) ontwikkeling


Interesse?
Stuur jouw CV en motivatiebrief z.s.m. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen over de functie of sollicitatieprocedure neem dan contact op met Mayke van Oene (HR manager) via 085 - 04 98 228.