Functieomschrijving

Kom jij de IT afdeling van Studiekring versterken? Wij zoeken per direct een:

Junior developer .NET

Als junior developer .NET werk je samen met andere developers aan de ontwikkeling en het onderhoud van onze software-applicatie StudieBase. Dit is de database met een online gebruikersapplicatie. De ontwikkeling van deze applicatie en de verdere automatisering van processen moeten Studiekring helpen bij het verwezenlijken van de groeiambitie en het verstevigen van de bestaande organisatie. In de functie van junior developer help jij met het verbeteren van de huidige functionaliteit van StudieBase. Daarnaast vragen we je nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen zodat we samen de stap kunnen zetten naar verdere automatisering van onze processen.

Bekijk het volledige functieprofiel voor meer informatie. Heb je na het lezen van het functieprofiel nog vragen of wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met de afdeling personeelszaken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor deze vacature is geen sluitingsdatum