Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij Studiekring. Voor deze vacature hebben we een nieuwe collega gevonden. Klik hier voor een overzicht van alle openstaande vacatures.

Functieomschrijving
Je vormt samen met een collega de spil in de administratie van onze 750 medewerkers waardoor jij ervoor zorgt dat onze collega’s zich nooit druk hoeven te maken over het arbeidscontract of dat hun salaris juist en op tijd gestort wordt.

Je hebt een divers takenpakket. Je staat medewerkers en leidinggevenden te woord wat betreft uiteenlopende vragen over personeelszaken en arbeidsvoorwaarden. Hiernaast zorg je voor het voorbereiden, verwerken en controleren van de mutaties in de personeels- en salarisadministratie zodat de salarissen correct en tijdig worden uitbetaald. Je verstrekt informatie over het salaris en de uitvoering van arbeidsvoorwaarden aan medewerkers en leidinggevenden.

Je komt te werken op het centrale kantoor in Utrecht waarin je nauw samenwerkt met een collega HR medewerker, HR adviseur en de HR manager.

Taken

  • Eerste aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en leidinggevenden en beantwoorden van vragen op basis van de wet en regelgeving en de arbeidsvoorwaarden binnen Studiekring;
  • Het administratief verwerken van in-, door en uitstroom, diverse andere mutaties, correspondentie en registratie van gegevens in de systemen;
  • Verantwoordelijk voor het berekenen van de salarissen en controleren van salarisstroken;
  • Verantwoordelijk voor beheer pensioenen en personeelsregelingen.


Functie-eisen

Vanzelfsprekend heb jij goede kennis van MS Office en zijn personeelsadministratiesystemen voor jou logisch en vertrouwd.
Van jou als persoon verwachten wij dat jij een betrokken instelling hebt en graag meedenkt in mogelijkheden om onze interne 'klanten' te ontzorgen.
Natuurlijk verwachten we dat je goed door kan werken, maar plezier in het werk met een geintje op zijn tijd moeten voor jou bovenaan in het prioriteitenlijstje staan!
Wij vragen van jou het volgende:

  • Je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring in het werken met personeels- en salarisadministratiesystemen (Kennis van Easylon strekt tot een pré)
  • Je hebt up to date kennis van relevante wet-en regelgeving op het gebied van personeels- en salarisadministratie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent zelfstandig
  • Je bent nauwkeurig en resultaatgericht, ook in stressvolle situaties


Interesse?

Stuur jouw CV en motivatiebrief z.s.m. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je vragen over de functie of sollicitatieprocedure neem dan contact op met Mayke van Oene (HR manager) via 085 - 04 98 228.