solliciteren

Ben jij op zoek naar een stage waarin je echt kan laten zien wat je kan? Waarin je én veel gaat leren, maar waar je tegelijkertijd heel veel praktijkervaring opdoet? Kom dan stage lopen in het marketing- en communicatieteam van Studiekring. Niet alleen koffie zetten, maar vooral meedraaien als volwaardig lid van de afdeling! Met eigen taken en verantwoordelijkheden.

Wat ga jij doen?
Jouw missie? De hele wereld laten zien wie we zijn en wat we doen! Hoe dan? Door alle communicatiekanalen van Studiekring zo goed mogelijk te voorzien van leuke teksten, mooie beelden en toffe marketingacties. Je moet dan denken aan onze social media pagina’s, nieuwsbrieven en website. Door de juiste content te plaatsen zorg jij ervoor dat steeds meer mensen bekend worden met Studiekring. Daarnaast is het zeer welkom als jij kan helpen met kleine vormgevingsklussen.

Wat bied jij?
- Je volgt een HBO-opleiding in de richting communicatie, journalistiek en/of marketing
- Je werkt zelfstandig, hebt een vlotte pen en bent bekend met nieuwe trends op het gebied van digitale media
- Kennis en ervaring met een CMS, Photoshop en Illustrator is absoluut een pré
- Een enthousiaste houding en zin om veel werkervaring op te doen

Bij wie ga je werken en wat bieden wij?
• Studiekring biedt huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen aan middelbare scholieren. Dit doen wij al bijna 20 jaar op meer dan 100 locaties in het land. We mogen ons dan ook wel expert noemen op het gebied van leerlingbegeleiding. Jij komt te werken op het hoofdkantoor in Utrecht waar we met 25 collega’s elke dag hard ons best doen om de organisatie zo goed mogelijk te faciliteren. Het kantoor is goed te bereiken met zowel auto als het OV. Er heerst een prettige en informele sfeer.
• Jij wordt onderdeel van het marketing- en communicatieteam samen met commercieel manager Maikel, communicatieadviseur Sanne en een digital marketeer. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor leadgeneratie, de optimale klantreis, merkpositionering en marketingstrategie en alle bijbehorende communicatiemiddelen en -kanalen.
• We bieden een stagevergoeding van €300 per maand (o.b.v. 40 uur per week). Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden in 2018.

Start jouw stageperiode binnenkort en ben je nieuwsgierig?
Mail dan je cv en korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je eerst meer informatie wil, kan een belletje altijd: 085 – 049 82 00