Sollicitatieprocedure vestigingsmanager

Wanneer je bij Studiekring wil solliciteren vragen we je eerst het functieprofiel goed door te lezen, ongeacht of het gaat om een reactie op een vacature of een open sollicitatie. Reageer je op een vacature, neem deze dan ook goed door. Vervolgens vul je het sollicitatieformulier in via de knop solliciteer direct. We streven ernaar om je binnen 15 werkdagen een reactie te geven.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

  • We verzamelen de reacties voor een vacature en maken daarin een eerste selectie. Daarna voert de HR-manager van het hoofdkantoor van Studiekring met de meest veelbelovende kandidaten een telefonisch gesprek.
  • Na deze telefonische gesprekken ontvangen een aantal kandidaten een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek met de Clustermanager, jouw leidinggevende als je bij ons gaat werken. Dit gesprek proberen we te combineren met een (deel van een) middag meelopen op een Studiekring vestiging om je nog een beter beeld van het werk te geven.
  • Indien zowel wij als jij na het gesprek en de meeloopmiddag nog steeds enthousiast zijn, vragen we je om de namen en contactgegevens van twee referenten. De Clustermanager belt deze referenten na en neemt het uiteindelijke besluit of jij onze nieuwe vestigingsmanager wordt.

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.