Voor deze functie hebben wij een leuke nieuwe collega gevonden! Je kan dus niet meer solliciteren. Kijk hier voor onze openstaande vacatures.

Heb jij affiniteit met het onderwijs? Help jij graag middelbare scholieren verder? En vind jij het leuk om leidinggevende ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezocht per september:
Vestigingsmanager voor onze vestigingen in Oud Beijerland


Wat ga je doen?

Als vestigingsmanager in Oud Beijerland ben jij verantwoordelijk voor een groeiende Studiekring vestiging. In eerste instantie zal je zelfstandig de vestiging draaien en huiswerkbegeleiding geven als de vestiging geopend is tussen 15.00 en 18.00.  Dit doe je door intensieve begeleidingstrajecten voor elke leerling op te zetten en uit te voeren waarbij je goed contact houdt met ouders, mentoren en jouw team docenten.

Hoe ziet je werkdag er dan uit?

Je opent de vestiging en verwelkomt de leerlingen waarvoor je die dag de huiswerkbegeleiding verzorgt, je neemt samen de dag door, bespreekt de planning en begeleidt ze met hun huiswerk. Daarnaast voer je intakegesprekken met nieuwe leerlingen en stelt een plan van aanpak op. Uiteraard zorg je voor goede verslaglegging in ons eigen leerlingenvolgsysteem en houdt je goed contact met ouders in de tweemaandelijkse oudergesprekken. In de overige uren ga je jouw vestiging verder op de kaart zetten! Je bouwt aan een relevant netwerk met samenwerkingspartners en bedenkt marketingacties.

Wat doe je nog meer? Je stelt je eigen team samen, maakt je planningen rond, voert sollicitatiegesprekken en zorgt voor het inwerken van je nieuwe docenten.

Jouw kwaliteiten:
* Een proactieve houding en neemt graag initiatief
* Je vindt het leuk om een team aan te sturen
* Je houdt van resultaatgericht werken
* Je bent flexibel en niet bang voor veranderingen

* Kunt snel schakelen en houdt overzicht

Wat vragen wij?
* Jij hebt minimaal HBO denk- en werkniveau
* Jij bent 5 middagen per week beschikbaar
* Jij woont in de regio Rotterdam
* Jij hebt ervaring met lesgeven (in het onderwijs)
* Jij hebt affiniteit met het voortgezet onderwijs en met de puberdoelgroep

Wat bieden wij?
* Een zelfstandige en afwisselende baan
* Interne trainingen, zoals een introductie-, HR- en marketingtraining
* Een functie van 16 tot  20 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen
* Een salaris van € 2.000,-- tot € 2.500,--. (op basis van 40 uur)
* 35 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
* Een aantrekkelijke pensioenregeling

Deze baan is iets voor mij
Je kunt direct online solliciteren via ons sollicitatieformulier. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jean van Ham, clustermanager Studiekring, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via: 085-049 8224

Over Studiekring
Studiekring is marktleider op het gebied van leerlingbegeleiding in Nederland. We versterken de leervaardigheden van middelbare scholieren. Van brugklas tot eindexamen. Op zo’n 100 locaties –op eigen vestigingen en in scholen- geven we bijlessen, huiswerkbegeleiding en examentrainingen.