Heb jij affiniteit met het onderwijs? Help jij graag middelbare scholieren verder? En heb jij daarnaast een sterke ondernemersgeest waarmee jij je eigen vestiging kan laten groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Gezocht: Vestigingsmanager voor onze vestigingen in Zoetermeer en Zoetermeer Picasso  

Per direct 

Wat ga je doen?  
Als vestigingsmanager van zowel Zoetermeer als Zoetermeer Picasso heb jij de leiding over twee Studiekring vestigingen. Je bepaalt in samenspraak met je clustermanager de strategie en bent verantwoordelijk voor de groei- en omzetcijfers. Samen met je team van begeleiders zorg jij dagelijks weer dat jouw leerlingen het beste uit zichzelf halen. Dit doe je door intensieve begeleidingstrajecten voor elke leerling op te zetten en door goed contact te houden met ouders, mentoren en docenten. Ook zet je jouw vestigingen in de regio op de kaart. Je bouwt aan een relevant netwerk met samenwerkingspartners en bedenkt marketingacties. Je beheert je eigen budgetten en houdt je administratie up to date. Je rapporteert aan je clustermanager en vormt een team met vestigingsmanagers in jouw regio. 

Hoe ziet je werkdag er dan uit? 
De nadruk in jouw dagelijkse werkzaamheden ligt op stabiliteit en groei van deze vestigingen. De openingstijden van de vestigingen zijn dagelijks van 14.30 tot 18.00 uur. Je opent om 14.30 uur de vestiging en verwelkomt de docent met wie je die dag de huiswerkbegeleiding verzorgt, je neemt samen de dag door en bespreekt specifieke leerlingen als voorbereiding op evaluaties en tweemaandelijkse oudergesprekken. Daarnaast voer je intakegesprekken met nieuwe leerlingen en stelt een plan van aanpak op. Ondertussen druppelen de leerlingen binnen die je verwelkomt en je begeleidt ze met hun huiswerk. Uiteraard zorg je voor goede verslaglegging in ons eigen leerlingenvolgsysteem. In de overige uren ga je jouw vestigingen verder op de kaart zetten! Je bouwt aan een relevant netwerk met samenwerkingspartners, bedenkt marketingacties. 

Jouw kwaliteiten:  
* Je wordt blij van commerciële doelen
* Staat stevig in je schoenen
* Een proactieve houding en neemt graag initiatief 
* Je vindt het leuk om een team aan te sturen
* Je houdt van resultaatgericht werken 
* Je bent flexibel en vindt verandering een uitdaging! 

Wat vragen wij?  
* Jij hebt minimaal een HBO of WO opleiding afgerond
* Jij bent minimaal 4 middagen per week beschikbaar 
* Jij woont in de buurt van de vestigingen  
* Jij hebt kennis en affiniteit met het onderwijs en de puberdoelgroep
* Jij hebt ervaring in een coördinerende functie   

Wat bieden wij? 
* Een zelfstandige en afwisselende baan Interne trainingen, zoals een marketing en HR training 
* Een functie van 20 a 25 uur per week, verdeeld over 4/5 dagen 
* Een salaris tussen € 2.000,-- en € 2.500,- op basis van 40 uur, 35 vakantiedagen (op basis van 40 uur) 
* Een aantrekkelijke pensioenregeling 
* Collectieve ziektekostenverzekering


Deze baan is iets voor mij
Je kunt direct online solliciteren via ons sollicitatieformulier. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Clustermanager Nanda van Huet, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.