Blog

Heeft u subsidie aangevraagd voor zomerschoolleerlingen? Dan weet u ondertussen dat deze is toegekend. Weet u al hoe u uw zomerschool gaat organiseren? Studiekring kan u helpen.
zomerschool website


Alle 232 aanvragen zijn door DUS-I goedgekeurd. Het bedrag dat door de scholen samen is aangevraagd, blijft onder de beschikbare 8,6 miljoen euro. Een loting was dus niet nodig. 16.672 leerlingen op 659 vo-vestigingen krijgen hierdoor een extra kans om over te gaan komende zomer. Heeft u al besloten hoe u uw zomerschool gaat organiseren? Houdt u de organisatie in eigen hand, of geeft u toch liever de voorkeur aan een geschikte partner? Studiekring is samen met BMC vanaf het begin van de pilot betrokken bij het organiseren van zomerscholen.

De lente- en zomerscholen van Studiekring
In 2016 organiseerden we 17 lentescholen en 24 zomerscholen. Met een overgangspercentage van respectievelijk 75% en 81% zijn wij zeer tevreden over het verloop van deze projecten. Ook dit jaar kunnen wij u helpen bij uw zomerschool. U bepaalt welke leerlingen deelnemen, wij nemen de gehele organisatie voor u uit handen. In Apeldoorn organiseerden we afgelopen zomer één van onze succesvolle zomerscholen. Lees hier een verslag.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over een lente- of zomerschool van Studiekring en BMC? Heeft u vragen over onze docenten die we inzetten? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact op met Greke Heida, coördinator scholen. Tel: 030-27214444.