wellant

Wellantcollege logoHet is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Dinsdag 18 tot en met vrijdag 21 april organiseert Studiekring examentrainingen voor leerlingen van het Wellantcollege. In 1 of 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt. Wil jij scoren op je examens? Meld je voor 2 april aan.

Op het Wellantcollege organiseren wij tweedaagse examentrainingen voor leerlingen van VMBO GL. Deelname aan een tweedaagse training kost € 150,- per training. Voor leerlingen van VMBO - KB organiseren wij eendaagse trainingen. Deelname aan een eendaagse training kost € 80,-

Op het Wellantcollege kun je examentraining volgen op VMBO GL niveau in de vakken:

18 en 19 april 20 en 21 april
Engels Nederlands
NaSk1 Wiskunde

aanmelden png
Examentrainingen op VMBO KB niveau kun je volgen in de vakken:

18 april 19 april
Nederlands Engels
Wiskunde Biologie

aanmelden png

Wil je nu alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen?

Wij hebben de belangrijkste examentips voor je op een rijtje gezet. In de training behandelen we nog meer tips en gaan we daarmee oefenen.

 

Reviews

review

"Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk temaken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunen haalen!"

Anne

Bekijk alle beoordelingen