SOLLICITATIEPROCEDURE DOCENT-BEGELEIDER

Wanneer je bij Studiekring gaat solliciteren, ongeacht of het gaat om een reactie op een vacature of een open sollicitatie, vragen we je eerst om eerst de vacature en het functieprofiel  goed door te lezen.

Vervolgens vul je het sollicitatieformulier in via de knop solliciteer direct

Vul je het sollicitatieformulier in dan

  • reageren we binnen 7 werkdagen per e-mail. Hebben we een passende vacature? Dan maken we een telefonische afspraak om de functie, jouw vragen de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure met je door te nemen.
  • daarna volgt er een sollicitatiegesprek op de vestiging met de vestigingsmanager. De vestigingsmanager zal je in dat gesprek o.a. vragen om de gegevens van twee referenten. 
  • na het sollicitatiegesprek en het nabellen van de referenten bekijken we of we allebei nog steeds positief zijn. Is dat het geval dan word je aangenomen en spreken we af per wanneer je start.
  • Als onderdeel van je start bij Studiekring volg je onze introductietraining op het hoofdkantoor in Utrecht. Na het volgen van de training heten we je nogmaals van harte welkom en kun je aan het werk op jouw locatie.

Solliciteer direct!

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.