Wolfer dalton

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. In de weekenden van 22 en 23 april, 29 en 30 april en 6 en 7 mei organiseert Studiekring examentraining op het Wolfer Dalton.  In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt. Wil jij scoren op je examens? Meld je voor 16 april aan.

Voor leerlingen van het Wolfert Dalton organiseren wij 2-daagse examentraining in de volgende vakken:

VMBO
 
Aardrijkskunde Geschiedenis
Biologie NaSk1
Duits NaSk2
Economie Nederlands
Engels Wiskunde

aanmelden png

HAVO  
Aardrijkskunde M&O
Biologie Natuurkunde
Duits Nederlands
Economie Scheikunde
Engels Wiskunde A
Frans Wiskunde B
Geschiedenis  

aanmelden png

VWO  
Aardrijkskunde M&O
Biologie Natuurkunde
Duits Nederlands
Economie Scheikunde
Engels Wiskunde A
Frans Wiskunde B
Geschiedenis  

aanmelden png
Kosten deelname: De 2 d-agse examentraining kost €200,- per leerling.

Wil je nu alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen?
Wij hebben de belangrijkste examentips voor je op een rijtje gezet. In de training behandelen we nog meer tips en gaan we daarmee oefenen.

 

Reviews

review

"Mijn dochter is in 2016 kort voor einde schooljaar gestart bij Studiekring. Huiswerkklas en coaching. Ze had zeer veel onvoldoendes. Ze keek niet vooruit qua planning, gaf snel op als het wat moeilijker werd en was niet meer gemotiveerd. In overleg met de school ging ze naar een lager niveau. Het werd nog slechter. Na veel onderzoeken bleek dat ze een intelligentiekloof had en dus extra begeleiding nodig had. Thuis redde ik het niet meer zelf met haar. In overleg en met hulp van de school naar Studiekring. Het ging in het begin niet goed. Magister én planner Studiekring bracht haar alleen maar meer in de war en ze had inmiddels geen motivatie meer. Het lukte toch niet! In het nieuwe schooljaar (blijven zitten) is alles langzaam gedraaid. Ze ging langzaam vooruit en zet dat al een paar maanden voort. Ze kijkt vooruit in Magister, weet wat er op haar af komt en haalt voldoendes. We zijn heel trots op haar en blij met de coaching die ze krijgt en de huiswerkklas. Mijn dochter wordt nooit een model leerling maar haalt nu veel meer uit zichzelf en kan mee in de klas. Van 12 onvoldoendes vorig jaar heeft ze er op dit moment 2. Maar ook daar zien we nog mogelijkheden. Ik heb rust, mijn dochter bouwt zelfvertrouwen op en is veel gemotiveerder."

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen