Huiswerkbegeleiding en bijles in Amersfoort Vermeerkwartier

STUDIEKRING AMERSFOORT

Vestiging_Amersfoort_Vermeerkwartier Studiekring Vermeerkwartier 001 Studiekring Vermeerkwartier 005 Studiekring Vermeerkwartier 008

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Esther-kaspers01De vestigingsmanager van Studiekring Amersfoort Vermeerkwartier is Esther Kasper. Esther is verantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging en de begeleiding. Esther heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit omdat ze houdt van organiseren en leiding geven. De combinatie van het goed organiseren van de vestiging én het begeleiden en onderwijzen van jongeren vindt ze erg boeiend.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Meer-over-studiebegeleiding1

Op onze vestiging in Amersfoort Vermeerkwartier kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

De medewerkers van Studiekring zijn bevlogen en doen hun werk met grote inzet. Er is alle gelegenheid om met ze te overleggen over de begeleiding van ons kind.

R. Hofman, ouder

Lees meer reacties...

Corderius   Nieuwe-Eemland    Van_Lodenstein    Stedelijk_Gym_JVO     Farel

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


Meer over Studiekring Amersfoort Vermeerkwartier

Studiekring Vermeerkwartier is ondergebracht in het Corderius College. Studiekring maakt gebruik van de klaslokalen 033 en 034. De studiebegeleiding is alleen voor leerlingen van deze school.
De locatie is gelegen nabij Park Randenbroek en sportpark Vermeerkwartier en is goed met de fiets en het openbaar vervoer te bereiken.

Op onze vestiging Amersfoort Vermeerkwartier geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat  aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo.