Huiswerkbegeleiding en bijles in Amsterdam Centrum

STUDIEKRING AMSTERDAM

StudiekringAmsterdamcentrum

Huiswerkbegeleiding-amsterdam-centrum1   Huiswerkbegeleiding-amsterdam-centrum3   Huiswerkbegeleiding-amsterdam-centrum4

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

robbert middelburgDe vervangend vestigingsmanager van Studiekring Amsterdam Centrum is Robbert Middelburg. Robbert heeft de opleiding Management Economie en Recht aan de HvA afgerond. Na een jaar fulltime werken merkte hij dat hij de verkeerde keuze had gemaakt. Rechten vond hij altijd het leukste onderdeel van zijn studie en inmiddels heeft Robbert zijn bachelor Rechten afgerond!
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Amsterdam Centrum kunt u o.a. terecht voor:

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

De sfeer thuis is verbeterd evenals de cijfers. Ik moet helaas toegeven dat jullie positieve benadering beter werkt dan die van ons.

M. Gort, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


 Logo_Amsterdamsche_SchoolGGCACSB Baraleus MLASpinoza       

Meer over Studiekring Amsterdam Centrum

Studiekring Amsterdam Centrum is gevestigd in De Amsterdamsche School, aan de Nieuwezijds Voorburgwal 68-70. De locatie is zowel per fiets als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in Amsterdam Centrum geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). 

Huiswerkbegeleiding-amsterdam-centrum1 Huiswerkbegeleiding-amsterdam-centrum4