Huiswerkbegeleiding en bijles in Arnhem Zuid

BRUGKLASPAKKET: LEREN HUISWERK MAKEN VOOR BRUGKLASSERS

Dit jaar kunnen we voor het eerst een Vliegende Start-pakket aanbieden speciaal voor brugklasleerlingen. In 13 weken alles op de rit! Lees meer of meld uw brugklasser direct aan. Kies bij type begeleiding voor “Brugklaspakket huiswerkbegeleiding”.

STUDIEKRING ARNHEM

Arnhem_zuid

 Hwb-arnhem-zuid02  Hwb-arnhem-zuid01  Foto-hwb-arnhem-zuid03

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

JolienSiegersDe vestigingsmanager van Studiekring Arnhem Zuid is Jolien Siegers.  Jolien heeft Klinische Psychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na kort als psycholoog en een aantal jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben leek het haar leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Meer-over-studiebegeleiding1

Op onze vestiging in Arnhem Zuid kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken
  • Brugklaspakket

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Onze dochter vindt hier de rust om huiswerk te maken. Ze wordt regelmatig overhoord en heeft leren plannen. Ook heeft ze diverse handige studievaardigheden geleerd.

Martha, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

 Arentheem_CollegeLorentzSGAGelders-Mozaikhet_rhedens ABo vggm

Meer over Studiekring Arnhem Zuid

Studiekring Arnhem Zuid is gevestigd in een lokaal van het Lorentz Lyceum. Studiekring biedt in Arnhem Zuid huiswerkbegeleiding volgens een aanpak die aansluit bij het onderwijs op school. De huiswerkbegeleiding op het Lorentz Lyceum is zowel toegankelijk voor leerlingen van die school als voor leerlingen van andere scholen.

Op onze vestiging in Arnhem Zuid geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Foto's van de vestiging

Hwb-arnhem-zuid02Hwb-arnhem-zuid01