Huiswerkbegeleiding en bijles in Bergschenhoek

STUDIEKRING BERGSCHENHOEK

Wolfert_lyceum

 bijles-bergschenhoek  Huiswerkbegeleiding-bergschenhoek4  Huiswerkbegeleiding_Bergschenhoek

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Babs WoltersDe vestigingsmanager van Studiekring Bergschenhoek is Babs Wolters. Babs is Onderwijskundige en professioneel coach en werkt al jaren met erg veel plezier als vestigingsmanager van de Studiekring. Voorheen in Albrandswaard, inmiddels sinds de opstart van de vestiging in het Wolfert Lyceum in 2010 in de nieuwe vestiging in Bergschenhoek.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Bergschenhoek kunt u o.a. terecht voor:


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Onze zoon wordt op een positieve manier gestimuleerd en men leeft mee met zijn resultaten en durft hem ook aan te spreken als dat nodig is. Een goede keuze geweest!

Lucy Beld, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over Studiekring Bergschenhoek

logo_Wolfert_LyceumStudiekring Bergschenhoek is ondergebracht in lokaal 4.01 van het Wolfert Lyceum en is toegankelijk voor alle leerlingen uit Bergschenhoek en omstreken.  De vestiging ligt op de grens van Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Het Wolfert Lyceum is een vrij nieuwe school in Bergschenhoek en heeft in mei 2010 een geheel nieuw schoolgebouw  betrokken. Op het Wolfert Lyceum wordt er Dalton onderwijs aangeboden op  havo, atheneum en gymnasium niveau. De vestiging is voor leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, kortom heel Lansingerland goed te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets en de auto.

Op onze vestiging in Bergschenhoek geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

briel

Foto's van de vestiging

bijles-bergschenhoekHuiswerkbegeleiding-bergschenhoek4