Huiswerkbegeleiding en bijles in Culemborg

STUDIEKRING CULEMBORG

culemborg1   

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

carolien helmondDe vestigingsmanager van Studiekring Culemborg is Carolien Helmond. Carolien heeft bijna de master Taal, Mens en Maatschappij aan de Universiteit afgerond. Ze heeft zich het laatste jaar vooral gericht op taalverwerving van zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast heeft Carolien stage gelopen bij ROC Rivor, waarbij ze klassen Nederlands-als-tweede-taal heeft begeleid.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Culemborg kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

 Tot nu toe gaat het heel goed op de havo, ik krijg binnenkort mijn rapport en daar komen mooie cijfers op te staan! Ik wil jullie bedanken voor de hulp, Studiekring heeft geholpen en ik doe nu als ik thuis kom meestal gelijk mijn huiswerk en ik plan het ook een stuk beter in van te voren in plaats van dat ik de dag van te voren pas begin met leren.

 Anna, leerling


Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over Studiekring Culemborg

JuffrouwhomeStudiekring Culemborg ligt direct naast theater “De Fransche School” aan de Tollenstraat 39. De locatie is zowel per fiets als per openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in Culemborg geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding-culemborg01 huiswerkbegeleiding-culemborg001