Huiswerkbegeleiding en bijles in Delft

Hoera, Studiekring Delft bestaat 3 jaar!

Ons 3-jarig bestaan vieren wij graag met u! Wij trakteren daarom iedere nieuwe inschrijving voor huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Delft op onze 25 Beste Studietips!

STUDIEKRING DELFT

Studiekring_delftHuiswerkbegeleiding-delft2  Huiswerkbegeleiding-delft 

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

hester de vriesDe vestigingsmanager van Studiekring Delft is Hester de Vries. Hester heeft na haar studie Culturele en Maatschappelijke Vorming 2 jaar als trajectbegeleider van voortijdig schoolverlaters gewerkt. In deze baan begeleidde ze jongeren weer terug naar een opleiding. Tijdens dit werk heeft Hester haar passie voor het onderwijs en het werken met jongeren ontdekt. Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Delft kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken
  • Huiswerkklas 

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

 De rust in huis is een verademing, we hadden het jaren eerder moeten doen.

 G. Kraanen, ouder


Lees meer reacties...

NIEUW! HUISWERKKLAS OP STUDIEKRING

Lichte vorm van begeleiding voor zelfstandige leerlingen in een rustige werkomgeving, maximaal 2 dagen per week voor €125,- per maand. Aanmelden kan via het aanmeldformulier door te kiezen voor 'Huiswerkklas op Studiekring' als dienst. Klik hier of mail voor meer informatie.

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 Lokale contacten

uniek denken briel

Meer over Studiekring Delft

Studiekring Delft is ondergebracht in een mooi monumentaal pand aan de Burgwal 47 III, boven Speakers midden in het centrum van Delft, vlakbij het station en op fietsafstand van de meeste middelbare scholen in Delft. De vestiging is voor leerlingen uit Delft en omgeving zowel met de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in Delft geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding-delftHuiswerkbegeleiding-delft2