Huiswerkbegeleiding en bijles Den Haag HML

STUDIEKRING DEN HAAG

den-haag-hml

Huiswerkbegeleiding_Den_Haag_HML      Huiswerkbegeleiding_Den_Haag_HML3       Huiswerkbegeleiding_Den_Haag_HML4

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Anouk_RoelofsDe vestigingsmanager van Studiekring Den Haag HML is Anouk Roelofs. Anouk is afgestudeerd aan de Pabo. Ze vindt het leuk om les te geven en te werken met jongeren. Voordat ze bij Studiekring kwam heeft ze twee jaar gewerkt op een basisschool als juf van groep 7/8.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Meer-over-studiebegeleiding1

Op onze vestiging Den Haag HML kunt u o.a. terecht voor:

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Sinds onze zoon naar Studiekring gaat, is hij 's avonds veel eerder klaar met zijn huiswerk en heeft meer tijd over voor leuke dingen.

 

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

HML_Den_Haag briel

Meer over Studiekring Den Haag HML

Studiekring Den Haag HML is ondergebracht in het Haags Montessori Lyceum, de begeleiding is alleen toegankelijk voor leerlingen van deze school. Het HML is gelegen in de wijk Benoordenhout in Den Haag, aan de Nassau Bredastraat. De vestiging is goed te bereiken met de fiets, de auto en het openbaar vervoer. In de buurt is goed parkeerruimte te vinden. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in een lokaal op de begane grond van de school.

Op onze vestiging Den Haag HML geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding_Den_Haag_HML3Huiswerkbegeleiding_Den_Haag_HML