Studiekring Haarlem Noord - huiswerkbegeleiding & bijles

haarlem-noord

Studiekring Haarlem Noord: Van Nesstraat 80, 2024 DR Haarlem. Bekijk de routebeschrijving...
Openingstijden: Huiswerkbegeleiding op maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.00 uur. Bijles op deze tijden of in overleg ervoor en erna.

VESTIGINGSMANAGER

Laura Hoogcarspel

De vestigingsmanager van Studiekring Haarlem Noord is Laura Hoogcarspel. Laura heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd in Groningen. Ze heeft zich tijdens haar studie gericht op onderwijs en kinderopvang. Na haar studie is ze werkzaam geweest in de zorg en als bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau. Laura werkt al jaren vrijwillig als hoofdleiding van een zomerkamp. Ze heeft ruime ervaring opgedaan met jongeren van verschillende leeftijden.

 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

cta-rond

 

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 

reacties4

TARIEVEN STUDIEKRING HAARLEM NOORD

banner-meelopen

HUISWERKBEGELEIDING

  • 3 dagen   € 299,- per maand
  • 4 dagen   € 367,50 per maand
  • 5 dagen   € 407,50 per maand

BIJLES 

  • Middelbare school  € 36,50 per uur
  • Groepen 7 en 8     € 36,50 per uur
  • Online                  € 30,50 per uur
  • HBO/WO               € 47,- per uur

OVERIG

  • Faalangsttraining  € 375,- voor 10 trainingen
  • Examentraining    € 115,- per dag
  • Huiswerkklas        € 125,- p/m

 

Eenmalig inschrijfgeld: Huiswerkbegeleiding € 36,- bijles € 10,-.

button-diensten button-aanmelden
 

Meer over Studiekring Haarlem Noord

In het noorden van Haarlem, maar nog ten zuiden van de Jan Gijzenkade, zit de tweede Studiekringvestiging in Haarlem. In de Van Nesstraat 80 hebben we een prettige locatie om onze leerlingen te begeleiden. Fietsen kunnen op eigen terrein gestald worden en in de directe omgeving is parkeerruimte genoeg. De Van Nesstraat is een zijstraat van de Rijksstraatweg en gaat aan de westzijde over in de Meester Jan Gerritzlaan, die weer met de Willem de Zwijgerlaan/Delftlaan kruist. Met het openbaar vervoer is de vestiging onder andere te bereiken via de lijnen 3, 5 en 73.

Op onze vestiging Haarlem Noord geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). 
Bekijk de routebeschrijving...

Foto's van Studiekring Haarlem Noord

haarlem-noord-huiswerkbegeleiding  haarlem-noord-huiswerkbegeleiding1  Huiswerkbegeleiding_Haarlem-Noord4 Studiekring_Haarlem_Noord

 Heamstede_BorgerEerste_christelijke_lyceumVrije_School_kenemerlandSchoter_ScholengemeenschapSGHSancta_MaroaMendel_College