Huiswerkbegeleiding en bijles in Nieuwegein

STUDIEKRING NIEUWEGEIN

Studiekring-nieuwegein

 huiswerkbegeleiding-nieuwegein  huiswerkbegeleiding  Bijles

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Saskia_MorienDe vestigingsmanager van Studiekring Nieuwegein is Saskia Morien. Saskia heeft Sociale Geografie gestudeerd in Utrecht. Daarna heeft ze de master Geografie, educatie en communicatie afgerond. Tijdens haar studie heeft ze huiswerkbegeleiding gegeven bij een ander huiswerkinstituut. Daar ontdekte ze dat het werken met jongeren haar erg aansprak. Ze vindt het erg leuk om leerlingen individueel te begeleiden.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Nieuwegein kunt u o.a. terecht voor:


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Ik merk aan mijn dochter dat ze veel zekerder is in de dingen die ze leert. Voorheen was het altijd "nog even nakijken, want ik weet het niet zeker" en nu is het als ik er naar vraag gewoon:  "Ja hoor ik weet het en ken het allemaal want ik heb toch goed geleerd!" Gelukkig zijn haar cijfers er ook naar. Knap werk van jullie.

 ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over Studiekring Nieuwegein

De vestiging is gelegen aan de Weverstedehof 7a in Nieuwegein vlakbij City Plaza. De vestiging is voor leerlingen uit Nieuwegein en omgeving zowel met de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op onze vestiging in Nieuwegein geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Rijnhuyse NOP

Foto's van de vestiging

huiswerkbegeleiding-nieuwegeinhuiswerkbegeleiding-nieuwegein01