Huiswerkbegeleiding en bijles in Utrecht Leidsche Rijn

Studiekring Utrecht

Studiekring-Leidsche-rijn1

Huiswerkbegeleiding-utrecht-leidsche-rijn-2 

Ligging en routebeschrijving...

De Medewerkers

Ireen_te_RietstapDe vestigingsmanager van Studiekring Utrecht Leidsche Rijn is Ireen te Rietstap. Ireen heeft een Bachelor of Science afgerond en heeft vervolgens de Pabo behaald. Het mooie van werken met jongeren vindt ze dat ze zo een stukje bij kan dragen aan de toekomst van een leerling. 

Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Utrecht Leidsche Rijn kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken


Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Mijn zoon gaat met veel plezier naar de Studiekring. de structuur die aangeboden wordt vindt hij plezierig. haalt nu goede cijfers en wil niet meer zonder!!

M. de With, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


 LRC GRVCStedelijkgym BONI vianova CGU    

Meer over Studiekring Utrecht Leidsche Rijn

Welkom op de pagina van Studiekring Utrecht Leidsche Rijn. Studiekring is gevestigd in het Leidsche Rijn College en maakt daar gebruik van de klaslokalen A009 en A007. De begeleiding is toegankelijk voor alle leerlingen van het Leidsche Rijn College en andere scholen in de omgeving. Vanuit deze mooie nieuwe locatie bieden we leerlingen een prettige omgeving om huiswerk te maken of bijles te volgen.

Studiekring is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In de buurt is altijd onbetaalde parkeerruimte te vinden. Leerlingen kunnen veilig over doorgaande fietspaden Studiekring bereiken.

Op onze vestiging in Utrecht Leidsche Rijn geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8).

Foto's van de vestiging

Huiswerkbegeleiding-utrecht-leidsche-rijn-2