Huiswerkbegeleiding en bijles in Zeist Lyceumkwartier

STUDIEKRING ZEIST 

zeist-vestiging1

hwb-zeist-3   hwb-zeist-2   hwb-zeist-1

Ligging en routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

colin van der belDe vestigingsmanager van Studiekring Zeist Lyceumkwartier is Colin van der Bel. Tijdens zijn masterstudie Engels aan de universiteit van Utrecht gaf Colin al bijles en huiswerkbegeleiding bij Studiekring. Hij raakte hierdoor geïnspireerd voor onderwijs en besloot de Master ‘Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs’ te doen. Na zeven jaar ervaring in het voortgezet onderwijs als eerstegraads docent Engels en Cambridge-Engels is hij met plezier terug bij Studiekring als vestigingsmanager in Zeist.
Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING OP MAAT.

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Zeist Lyceumkwartier kunt u o.a. terecht voor:

  • Huiswerkbegeleiding (vmbo/havo/vwo)
  • Bijles in alle vakken
Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

Ik zit op huiswerkbegeleiding omdat ik thuis nooit zin heb om huiswerk te doen. Daarom doe ik het maar bij huiswerkbegeleiding en daar krijg ik ook de nodige hulp. Als je dan thuis komt, hoef je ook niks meer te doen en dat is wel fijn.

 Reinoud, leerling

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton


 Stichtse_Vrije_SchoolNMVCLZOPPUEligoCum_Caru

Meer over Studiekring Zeist Lyceumkwartier

De vestiging bevindt zich in het Lyceumkwartier van Zeist. Studiekring Zeist heeft een ruime lichte studielocatie tot haar beschikking waarin het fijn leren is.

Deze locatie is voor scholieren van alle Zeister scholen goed bereikbaar. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, mede hierdoor hebben we veel leerlingen van buiten Zeist. Studiekring is te vinden in het gebouw van de Stichtse Vrije School.


Op onze vestiging in Zeist Lyceumkwartier geven wij huiswerkbegeleiding en studiementoraat aan alle niveaus van de middelbare school en bijles in vrijwel alle vakken voor vwo, havo, vmbo en de basisschool (groep 7/8). Studiekring: huiswerkbegeleiding en bijles in Zeist

Foto's van de vestiging

hwb-zeist-2 hwb-zeist-3