leren-is-leuk-middelStudiekring in Apeldoorn

In Apeldoorn en omstreken heeft Studiekring meerdere vestigingen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Klik hieronder op de vestiging voor een overzicht van alle diensten, de tarieven en de docenten.

Leerlingen uit Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omgeving kunnen op diverse locaties van Studiekring huiswerkbegeleiding of bijles volgen. Op alle vestigingen kunnen leerlingen terecht voor professionele studiebegeleiding van ervaren, enthousiaste begeleiders. Of een leerling nu van het vwo, havo, vmbo, hbo, wo of groep 7/8 van de basisschool komt, Studiekring heeft altijd een ervaren begeleider die kan helpen op het gevraagde niveau.

cta-rond

  

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 
 Vestiging  Adres   Vestigingsmanager
Apeldoorn-centrum-sk

Studiekring Apeldoorn Centrum
Kastanjelaan 17
7316 BN Apeldoorn
Meer over deze vestiging

ElineDe vestigingsmanager van Studiekring Apeldoorn Centrum is Eline Hoppenbrouwer Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Apeldoorn-fruytier-sk

Studiekring Apeldoorn Fruytier
Anklaarseweg 71
7316 MB Apeldoorn
Meer over deze vestiging

Agnes GeurtsDe assistent-vestigingsmanager van Studiekring Apeldoorn Fruytier is Agnes Leijzer. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Apeldoorn-oost-sk

Studiekring Apeldoorn Oost
Zilverschoon 43
7322 GG Apeldoorn
Meer over deze vestiging

 Laura van den BergDe vestigingsmanager van Studiekring Apeldoorn Oost is Laura van den Berg. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Apeldoorn-west-sk

Studiekring Apeldoorn West
Waltersingel 130
7314 NX Apeldoorn
Meer over deze vestiging

TimDe vestigingsmanager van Studiekring Apeldoorn West is Tim Kamphuis. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Deventer-de-boerhaave-sk

Studiekring Deventer De Boerhaave
H. Boerhaavelaan 1
7415 ES Deventer
Meer over deze vestiging

miriam-aarninkDe vestigingsmanager van Studiekring Deventer de Boerhaave is Miriam Aarnink. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Deventer-het-stormink-sk

Studiekring Deventer Het Stormink
Storminkstraat 1
7418 GH Deventer
Meer over deze vestiging

johanna hakvoortDe vestigingsmanager van Studiekring Deventer het Stormink is Johanna Hakvoort. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Deventer-het-vlier-sk

Studiekring Deventer Het Vlier
Het Vlier 1
7414 AR Deventer
Meer over deze vestiging

Linde RinsmaDe vestigingsmanager van Studiekring Deventer het Vlier is Linde Rinsma. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Zutphen-sk

Studiekring Zutphen
Stationsplein 25
7201 MG Zutphen
Meer over deze vestiging

Geertruud DorhoutDe vestigingsmanager van Studiekring Zutphen is Geertruud Dorhout. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

cta-rond

  Betere schoolresultaten, rust in huis!

banner-meelopen


Meer over Studiekring Apeldoorn

In Apeldoorn kunnen leerlingen huiswerkbegeleiding en bijles volgen op onze vestigingen in de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, het Veluws College in Apeldoorn Oost en op de bovenbouwlocatie Walterbosch van het Veluws College in Apeldoorn West.
Alle vestigingen van Studiekring in Apeldoorn en omgeving zijn zowel met het openbaar vervoer als met de auto en fiets goed bereikbaar.