leren-is-leuk-middelStudiekring in Eindhoven

In Eindhoven en omstreken heeft Studiekring meerdere vestigingen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Klik op de vestiging voor een overzicht van alle diensten, de tarieven en de docenten.

Leerlingen uit Eindhoven, Geldrop en omgeving kunnen op vier locaties van Studiekring huiswerkbegeleiding en bijles volgen. Op alle vestigingen staat een team van enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om leerlingen van alle niveaus (vwo, havo,vmbo, hbo, wo en groep 7/8 van de basisschool) te helpen om het schoolwerk weer op de rails te krijgen.

cta-rond

  

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 
 Vestiging  Adres   Vestigingsmanager
Eindhoven-gestel-sk

Studiekring Eindhoven Gestel
Rachmaninowlaan 2 
5653 AT Eindhoven
Meer over deze vestiging

loesDe vestigingsmanager van Studiekring Eindhoven Gestel is Loes Bomers. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Eindhoven-Stedelijk-College-sk

Studiekring Eindhoven Stedelijk College
Henegouwenlaan 2
5628 WK Eindhoven
Meer over deze vestiging

linda-gDe vestigingsmanager van Studiekring Eindhoven Stedelijk College is Linda Gompelman. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Eindhoven-Woensel-sk

Studiekring Eindhoven Woensel
Broodberglaan 3
5628 EJ Eindhoven
Meer over deze vestiging

Hans PloegmakersDe vestigingsmanager van Studiekring Eindhoven Woensel is Hans Ploegmakers. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

cta-rond

  Betere schoolresultaten, rust in huis!

banner-meelopen


Meer over Studiekring Eindhoven

In Eindhoven heeft Studiekring één vestiging in het gebouw van het Christiaan Huygens College aan de Broodberglaan en één in het Christiaan Huygens College aan de Rachmaninowlaan. De derde vestiging is ondergebracht in het Stedelijk College Eindhoven. Op alle vestigingen in Eindhoven en omgeving kunnen leerlingen terecht voor intensieve studiebegeleiding. Ook basisscholieren uit groep 7 en 8 die extra hulp nodig hebben met taal en rekenen zijn hier van harte welkom voor basisschoolbegeleiding.

De vestigingen in Eindhoven zijn goed bereikbaar met zowel de fiets als het openbaar vervoer.