leren-is-leuk-middelStudiekring in Leiden

In Leiden en omstreken heeft Studiekring meerdere vestigingen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Klik op de vestiging voor een overzicht van alle diensten, de tarieven en de docenten.

In Leiden heeft huiswerkinstituut Studiekring meerdere locaties waar leerlingen terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Op alle locaties wordt er door ervaren begeleiders met veel enthousiasme studiebegeleiding gegeven aan leerlingen van alle niveaus (vwo, havo, vmbo, hbo, wo en groep 7/8 van de basisschool).

cta-rond

  

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 
 Vestiging  Adres   Vestigingsmanager
Leiden-Boerhaave-sk

Studiekring Leiden Boerhaave
Houtlaan 12
2334 CL Leiden
Meer over deze vestiging

Maruska SandaDe vestigingsmanager van Studiekring Leiden Boerhaave is Maru┼íka Sanda. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Leiden-Bona-Burggravenlaan-sk

Studiekring Leiden Bona Buggravenlaan
Burggravenlaan 2
2313 HV Leiden
Meer over deze vestiging

Geertje VernooijGeertje Vernooij is verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van Studiekring Leiden Bona Burggravenlaan. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Leiden-Rijndijk-sk

Studiekring Leiden Rijndijk
Hoge Rijndijk 116
2313 KM Leiden
Meer over deze vestiging

Els van der VeerDe vervangend vestigingsmanager van Studiekring Leiden Rijndijk is Els van der Veer. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Leiden-SGL-Athena-sk

Studiekring Leiden SGL Athena
Fruinlaan 15
2313 EP Leiden
Meer over deze vestiging

LysanneDe vestigingsmanager van Studiekring Leiden SGL Athena is Lysanne Klatt. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Leiden-SGL-Socrates-sk

Studiekring Leiden SGL Socrates
Nieuwe Marnixstraat 90
2313 ES Leiden
Meer over deze vestiging

Corine KrijgerDe assistent-vestigingsmanager van Studiekring Leiden SGL Socrates is Corrine Krijger. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

cta-rond

  Betere schoolresultaten, rust in huis!

banner-meelopen


Meer over Studiekring Leiden

In Leiden heeft Studiekring maarliefst vijf vestigingen. Twee vestigingen zijn ondergebracht in het Stedelijk Gymnasium Leiden (SGL). Een derde scholenvestiging is gehuisvest in het Bonaventuracollege locatie Burggravenlaan. Studiekring Leiden Boerhaave is gevestigd aan de Houtlaan 12 op de grens van Leiden en Oestgeest. De vijfde vestiging is gelegen aan de Oostkant van het Centrum van Leiden aan de Hoge Rijndijk 116. Op alle vestigingen zijn ook leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool die extra hulp nodig hebben met taal en rekenen van harte welkom.

De vestigingen in Leiden, Katwijk, Wassenaar en omgeving zijn goed bereikbaar met zowel de fiets als het openbaar vervoer.