leren-is-leuk-middelStudiekring in Rotterdam

In Rotterdam en omstreken heeft Studiekring meerdere vestigingen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Klik op de vestiging voor een overzicht van alle diensten, de tarieven en de docenten.

In de omgeving van Rotterdam, Albrandswaard, Hoogvliet, Bergschenhoek, Bleiswijk, Poortugaal, Vlaardingen heeft Studiekring meerdere vestigingen waar leerlingen terecht kunnen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Op alle vestigingen kunnen leerlingen professionele studiebegeleiding volgen van ervaren begeleiders met een passie voor onderwijs. Of de leerling van het vwo, havo vmbo, hbo, wo of groep 7/8 van de basisschool komt, wij zorgen voor een begeleider die ervaring heeft met het niveau dat wordt gevraagd.

cta-rond

  

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 
 Vestiging  Adres   Vestigingsmanager
Rotterdam-hillegersberg-sk

Studiekring Rotterdam Hillegersberg
Argonautenweg 55 
3054 RP Rotterdam
Meer over deze vestiging

sylvanaDe vestigingsmanager van Studiekring Rotterdam Hillegersberg is Sylvana Stok. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Rotterdam-prinsenland-sk

Studiekring Rotterdam Prinsenland
Anthonetta Kuijlstraat 53
3066 GS Rotterdam
Meer over deze vestiging

Jet BeversDe vestigingsmanager van Studiekring Rotterdam Prinsenland is Jet Bevers. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Bergschenhoek-sk

Studiekring Bergschenhoek
De Zijde 5 
2662 EB Bergschenhoek
Meer over deze vestiging

Babs van der Linden1De vestigingsmanager van Studiekring Bergschenhoek is Babs Wolters. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

Bleiswijk-sk

Studiekring Bleiswijk
Hoekeindseweg 7A
2665 KA Bleiswijk
Meer over deze vestiging

Bonnie MoorstDe assistent-vestigingsmanager van Studiekring Bleiswijk is Bonnie van Moorst. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

cta-rond

  Betere schoolresultaten, rust in huis!

banner-meelopen


Meer over Studiekring Rotterdam

In Rotterdam heeft Studiekring twee vestigingen: één in het Wolfert Dalton Hilligersberg en één in de deelgemeente Alexanderpolder aan de Anthonetta Kuijlstraat 53. Op beide vestigingen helpen wij naast middelbare scholieren en studenten ook leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool die extra hulp nodig hebben met taal en rekenen.

De vestigingen in Rotterdam, Albrandswaard, Hoogvliet, Bergschenhoek, Vlaardingen en omgeving zijn goed bereikbaar met zowel de fiets als het openbaar vervoer.