leren-is-leuk-middelStudiekring in Zoetermeer

In Zoetermeer en omstreken heeft Studiekring meerdere vestigingen voor huiswerkbegeleiding en bijles. Klik op de vestiging voor een overzicht van alle diensten, de tarieven en de docenten.


cta-rond

  

Laat u terugbellen of meld u direct aan!

 
 Vestiging  Adres   Vestigingsmanager
zoetermeer-sk

Studiekring Zoetermeer
Parkdreef 56
2724 EK Zoetermeer
Meer over deze vestiging

ilse van prooyenDe vestigingsmanager van Studiekring Zoetermeer is Ilse van Prooijen. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

zoetermeer-picasso-sk

Studiekring Zoetermeer Picasso
Paletsingel 38 c 
2718 NT Zoetermeer
Meer over deze vestiging

carolineDe assistent-vestigingsmanager van Studiekring Zoetermeer Picasso is Caroline Jansen. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

zoetermeer-onc

Studiekring Zoetermeer ONC
Parkdreef 56
2724 EK Zoetermeer
Meer over deze vestiging

ilse van prooyenDe vestigingsmanager van Studiekring Zoetermeer is Ilse van Prooijen. Lees meer en bekijk alle medewerkers.

banner-meelopen


Meer over Studiekring Zoetermeer

In Zoetermeer heeft Studiekring meerdere locaties waar onder andere huiswerkbegeleiding en bijles wordt gegeven. Op alle vestigingen staat een team van ervaren docenten klaar om leerling te helpen het schoolwerk weer op de rails te krijgen. Of de leerling van het vwo, havo, vmbo, hbow, wo of groep 7/8 van de basisschool komt, Studiekring zorgt voor een begeleider die kan helpen op het gevraagde niveau.

In Zoetermeer kunnen leerlingen op diverse locaties terecht voor studiebegeleiding. Op de vestiging in het Picasso Lyceum en de vestiging aan de Parkdreef 56, vlakbij het Oranje Nassau College wordt er onder andere huiswerkbegeleiding en bijles gegeven. Op de vestiging aan de Nimfkruidvaart 17 wordt er bijles, studiementoraat en basisschool begeleiding gegeven.