Studiebegeleiding in Rosmalen

STUDIEKRING ROSMALEN

Studiekring_Rosmalen

 

 

 

huiswerkbegeleiding     Bijles     huiswerkbegeleiding-rosmalen

Bekijk hier de routebeschrijving...

DE MEDEWERKERS

Anja Spooren

De vestigingsmanager van Studiekring Rosmalen is Anja Spooren. Naast haar ondersteunende banen in het bedrijfsleven heeft zij HBO Facilitair Management en HBO Communicatie gestudeerd. Zij wil anderen graag helpen en werken in het onderwijs is al jaren haar ambitie. Om dit te kunnen bereiken, is zij als vrijwilliger aan de slag gegaan in de onderwijssector. Lees verder en bekijk alle medewerkers...

STUDIEBEGELEIDING

Studiebegeleiding

Op onze vestiging in Rosmalen kunt u terecht voor verschillende vormen van studiebegeleiding:

  • Huiswerkbegeleiding: 3, 4 of 5 middagen per week
  • Bijles in vrijwel alle vakken op alle niveaus

Lees meer over studiebegeleiding

ERVARINGEN

Geslaagd

We merken thuis vooral dat zijn mentaliteit veranderd is. Hij is zich veel bewuster van het belang van school.

G. Jansen, ouder

Lees meer reacties...

Betere schoolresultaten, rust in huis aanmeldbutton

 

Meer over huiswerkinstituut Studiekring in Rosmalen

Nabij het station in Rosmalen is aan de Brouwerijstraat 1a de vestiging van het huiswerkinstituut van Nederland gevestigd: Studiekring. Studiekring Rosmalen biedt leerlingen professionele begeleiding en een rustige omgeving waarin ze door gedreven docenten op weg geholpen kunnen worden met hobbels in de schoolcarrière. Studiekring biedt meerdere vormen van studiebegeleiding aan in Rosmalen. Zo kunnen leerlingen er onder andere terecht voor huiswerkbegeleiding en vakspecifieke-op-1 bijles.

Een leerling die huiswerkbegeleiding bij ons volgt komt 3, 4 of 5 middagen in de week naar ons toe. De middag start altijd met het maken en bespreken van de planning van die dag. Bij het plannen leren we de leerling om verder te kijken dan hetgeen de volgende dag op het programma staat. Als de planning is besproken kan een leerling aan de slag. Tijdens de begeleiding wordt de leerling geregeld overhoord en krijgt deze verschillende studievaardigheden aangereikt.

Een leerling die bijles bij ons volgt komt meestal één keer per week voor een bijles van een uur bij ons. Onze bevlogen docenten geven bijles in vrijwel alle schoolvakken. Ouders en mentoren/vakdocenten van onze leerlingen ontvangen geregeld een verslag met daarin de vorderingen van de afgelopen tijd.