Studiekring Extra

De medewerkers van Studiekring zetten zich iedere dag in om leerlingen, die om verschillende redenen moeilijk toegang hebben tot reguliere ondersteuning, de benodigde begeleiding te bieden. Dat doen wij zowel binnen als buiten de school.

Gratis begeleiding

Voor sommige leerlingen ligt extra ondersteuning helaas niet binnen bereik. Bijvoorbeeld door een financiële oorzaak, een complexe thuissituatie of door misschien wel door ziekte. Deze kinderen missen daardoor persoonlijke aandacht en begeleiding. Voor deze leerlingen is er Studiekring Extra omdat ze deze extra aandacht en begeleiding goed kunnen gebruiken. Als er tien deelnemers zijn op een school, bieden we één leerling gratis huiswerkbegeleiding aan. De school bepaalt wie hiervoor in aanmerking komt en geeft dat aan ons door.

Meer weten?
Het is afhankelijk van een aantal factoren of uw kind misschien in aanmerking komt voor de kosteloze begeleiding. De belangrijkste is natuurlijk of Studiekring een vestiging heeft binnen de school. Is dat het geval? Neem dan contact op met de Studiekring-vestigingscoördinator van de school voor meer informatie.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00