Header examentraining2016 def

deelnemersZoek een herexamentraining

De examentrainingen 2018 zijn voorbij. 16 en 17 juni geven wij herexamentrainingen. Kijk hier voor meer informatie.

Aanmelden voor een herexamentraining
Aanmelden is nu al mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch aanmelden is mogelijk op 13, 14 en 15 juni 2018 via 085-0498225.

Bij Studiekring volg je examentrainingen op vmbo-, havo- en vwo-niveau in 37 vakken. Op diverse scholen in het land of op onze centrale locaties in Houten en Zuid-Limburg.

Kijk hier voor een overzicht van alle examentrainingen in Houten.
Kijk hier of we ook op jouw school examentraining geven.
Kijk hier voor examentraining in Zuid-Limburg

Meld je direct aan of lees meer over onze 2-daagse examentrainingen voor vmbo/ mavo  (9-16u) of havo (9-17u) en vwo (9-17u).


Examentraining zoeken

Invalid Input
Invalid Input

 

Zeker slagen

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Met examentraining van Studiekring kun je dat gevoel wegnemen. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Lees meer over examentraining.

 Heb jij je eindexamen helaas niet in één keer gehaald? Geen paniek! Wij geven 16 en 17 juni 2018 herexamentrainingen in Houten.

Lees meer over herexamentraining

 

 

muziektips

De beste examentips

Wat kun je doen tegen examenstress? Welke muziek helpt tijdens het leren? En hoe maak je een goede planning? Dit en nog veel meer examentips lees je hier.

 

Examenbegeleiding in de buurt

Examenbegeleiding

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding op je examens. Studiekring biedt examenbegeleiding: 1 op 1 les én een rustige werkplek.

 

vol focus

Gefocust je examen in

Naast vakinhoudelijke kennis, leer jij tijdens de examentraining ook hóe je examenvragen moet beantwoorden. Zo ga jij vol focus en zelfvertrouwen je examens in. Bekijk de film.

Reviews

review

"Mijn zoon met PDDNOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan."

Ellis Lageweg

Bekijk alle beoordelingen

Bekend van:

logo 3fmnpo101tv7days EVJfunxEE