Sterk in je huiswerk

Huiswerkbegeleiding van Studiekring is de manier om te zorgen dat je betere cijfers haalt en je huiswerk maakt zonder stress.

Huiswerkbegeleiding volgen?

Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk? Of heb jij moeite om jezelf te motiveren aan de slag te gaan met je schoolwerk? Dat begrijpen wij heel goed en daarom helpen wij jou de komende periode door middel van huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Onze ervaren en hoogopgeleide begeleiders zorgen ervoor dat jij weer structuur krijgt. Zo werk je achterstanden weg en ga je goed voorbereid weer naar school.

Wat houdt huiswerkbegeleiding in?

De enthousiaste begeleiding biedt, waar je ook woont in Nederland, een aantal middagen per week hulp bij alle vakken. Van ondersteuning bij het maken van je huiswerk tot de voorbereiding op proefwerken. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je al je vragen stellen, wordt je huiswerk gecontroleerd en overhoren we je om te checken of je de stof goed kent. Voor iedere leerling bieden we maatwerk, zodat jij altijd de hulp krijgt die jij nodig hebt. Hierdoor heb je minder stress en meer vrije tijd. En voordat je het weet haal je weer betere cijfers!

Ontwikkel studievaardigheden

Je leert volgens de Leren Leren-methode vaardigheden die bij elk vak van pas komen. Deze vaardigheden bestaan uit plannen, samenvatten, structureren en zelfstandig werken. Dit is handig voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst. Ons doel is dat je snel weer gemotiveerd en helemaal zelfstandig aan de slag kunt. Uiteraard met betere resultaten!

Begeleiding op maat

Wij bieden in een rustige omgeving hulp bij alle vakken, zodat jij je volledig kan concentreren op je werkzaamheden. De begeleider geeft je alle aandacht en ondersteuning die je op dat moment nodig hebt.

Locaties

Studiekring biedt huiswerkbegeleiding aan door heel Nederland. Op school of op één van onze eigen locaties, altijd bij jou in de buurt. We zien je graag op één van onze vestigingen!

Meld je aan voor een gratis intakegesprek

Redenen om te kiezen voor Studiekring

 • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
 • Experts in alle schoolvakken
 • Voor vmbo, havo en vwo
 • Altijd een vestiging bij jou in de buurt of online
 • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
 • Gecertificeerd door de LV
LVSi
LR_Stocksy_txp44930b8deho200_Medium_2374324.jpg

Voordelen van huiswerkbegeleiding

 • Al het huiswerk op tijd af
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Sneller en efficiënter leren
 • Uitstelgedrag is verleden tijd
 • Vrije tijd is écht vrije tijd
 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Professionele ondersteuning door ervaren begeleiders
LVSi

In 4 stappen naar maximaal resultaat

1

Intake

Voordat de huiswerkbegeleiding start, is er een intakegesprek met jou en je ouders. Samen bespreken we waarom het huiswerk maken nog niet helemaal goed gaat. Loop je vast met de vreemde talen? Of is wiskunde een drama? Stel je alles uit? Met jouw toestemming praten we ook met je mentor. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.

2

Plan van aanpak

Om ervoor te zorgen dat jij doelgericht aan de slag kan, stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Hierin verwerken we alle gemaakte afspraken. Ook bespreken we op welke middagen we je gaan begeleiden en de manier waarop we contact houden. Het plan geeft jou en de begeleiding houvast en richting.

3

Aan de slag

Vervolgens is het tijd om aan de slag te gaan! Je komt 2 tot 5 middagen na schooltijd naar één van onze vestigingen. Daar staan onze ervaren begeleiders klaar om jou te helpen. Ze helpen je met plannen en organiseren, met vragen over de lesstof, met slimme tips over hoe je het beste leert en met overhoren. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor

4

Evaluatie en voortgang

We houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Je krijgt 24/7 online toegang tot HOMi: een persoonlijk, beveiligd e-dossier. Hierin lees je hoe het gaat én je vindt er andere handige zaken, zoals een overzicht van de kosten van je begeleiding. Daarnaast ontvangen jij en je ouders wekelijkse updates per mail over je voortgang. Als jij dat oké vindt, gaat de rapportage ook naar je mentor. Elke twee maanden gaan we even samen zitten. We bespreken hoe het gaat en of er (nieuwe) valkuilen zijn. Zo weten we altijd hoe het ervoor staat.

Reviews over Studiekring

>

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

085 – 049 82 00 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

studiecoaching.jpg

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een vakdocent.

home.jpg

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

klaslokaal.jpg

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.

Copyright © 2010-2023 Studiekring BV 085 - 049 82 00