Het vak weer snel onder controle!

Met bijles van Studiekring is de leerstof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen.

Bijles

Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken voor dat ene lastige vak? Of loop je achter op de lesstof? Wij staan voor je klaar om jou te ondersteunen op één van onze vestigingen of online. Met bijles van Studiekring werk je achterstanden voor een specifiek vak weg en kom jij dit schooljaar succesvol door. We helpen je met de onderdelen van een vak waar je moeite mee hebt en je kunt al je vragen stellen.

Online bijles

Onze bijlessen zijn ook online beschikbaar. Het volgen van bijles is zeer effectief voor het verbeteren van eventuele zwakkere vakken en in het examenjaar erg nuttig ter voorbereiding op de toetsweken en schoolexamens. Meer informatie? Klik hier.

Wat houdt bijles precies in?

Of je nu in de eerste klas van het vmbo zit of in de laatste klas van de havo of het vwo. Met bijles van Studiekring maak je een einde aan het gestress, creëer je rust in je hoofd en ga je gemotiveerder naar school.

Je krijgt minimaal 1 uur per week één-op-één les van een hoogopgeleide bijlesdocent. Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles in het vak waarin jij je wilt verbeteren. Van wiskunde tot Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis.

Voorafgaand aan de bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hóe je de stof leert en geven je tips om slimmer te leren. Hier heb je je leven lang plezier van!

Meld je aan voor een gratis intakegesprek

Voordoen, samendoen, zelf doen

Je werkt tijdens de bijles volgens onze eigen Leren Leren-methode. De bijlesdocent legt de theorie uit en doet de opdracht voor. Jij maakt daarna de opdracht samen met de bijlesdocent en gaat vervolgens zelf aan de slag. Ook helpt de bijlesdocent je met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdslijnen. Zo word je steeds beter in het eerst zo lastige vak en krijg je weer plezier in het leren.

Leerlingvolgsysteem

Via ons online leerlingvolgsysteem hebben je ouders inzicht in jouw planningen, persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken. Regelmatig bespreken we hoe het gaat. Als het nodig is, dan passen we onze begeleiding tussentijds aan.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

1

Intake

Voorafgaand aan de eerste les, nemen we contact op met jou en je ouders. Samen bekijken we waar je tegenaan loopt en koppelen we je aan een van onze ervaren docentbegeleiders. Met jouw toestemming doen we ook navraag bij school. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.

2

Plan van aanpak

Iedere leerling is anders, daarom maken we een plan van aanpak dat helemaal op jou gericht is. Hierin verwerken we jouw specifieke hulpvraag en aandachtspunten. Het plan geeft jou en je bijlesdocent houvast en richting. Zo kunnen jullie doelgericht starten met het bijlestraject.

3

Aan de slag

Na het opstellen van het plan van aanpak, is het tijd om aan de slag te gaan! Je komt 1 tot 2 uur per week naar een van onze vestigingen. Onze docentbegeleider geeft uitleg en bespreekt oefeningen. Je leert en werkt uit eigen boeken, dus vergeet ze niet mee te nemen!

4

Evaluatie en voortgang

We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvangen jij en je ouders na elke bijles een verslag via het leerlingvolgsysteem HOMi. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke afspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan!

Locaties

Studiekring biedt bijles aan door heel Nederland. Op school of op één van onze eigen locaties, altijd bij jou in de buurt. We zien je graag op één van onze vestigingen.

Bijles Amsterdam 
Bijles Den Haag
Bijles Utrecht
Bijles Leiden
Bijles Amersfoort
Bijles Haarlem

zomerschool_website.jpg

Voordelen van bijles bij Studiekring

  • Achterstanden worden weggewerkt
  • Met meer zelfvertrouwen naar school
  • Cijfers gaan omhoog
  • Snel weer grip op een lastig vak
  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding.jpg

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken

klaslokaal.jpg

Examentraining

De eindexamenperiode is stressvol. Onze docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding. Dat geeft vertrouwen én een goed resultaat. Je volgt je trainingen op vmbo-, havo- of vwo-niveau.

faalangsttraining.jpg

Faalangstreductietraining

In 6 bijeenkomsten van 45 minuten zorgen we voor grip op faalangst. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen.

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

085 – 049 82 00 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 08.00 – 19.00
za-zo 8.00 – 16.00

Reviews over Studiekring

>
Copyright © 2010-2023 Studiekring BV 085 - 049 82 00