Bijles - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Het vak weer snel onder controle!

Met bijles van Studiekring is de leerstof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een telefonische intake aan

bijles

Bijles

Je zit urenlang te zwoegen op je Duits, maar haalt toch weer een 2. Je bent de wanhoop nabij, omdat je niks begrijpt van wiskunde. En je ouders willen graag helpen maar hebben niet de tijd om elke avond opnieuw zelf de lesstof door te nemen. Voor je het weet sta je op achterstand. Wat nu?

Er is een manier om te zorgen dat je betere cijfers haalt en de stof écht begrijpt. Of je nu in de eerste klas van het vmbo zit of in de laatste klas van de havo of het vwo wij hebben altijd een docent in huis die bij je vraag past. Met bijles van Studiekring maak je een einde aan het gestress, creëer je rust in je hoofd en ga je gemotiveerder naar school.

Voor o.a. onderstaande vakken bieden we bijles aan.

Aardrijkskunde  Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis  Grieks  Latijn  M&O  Natuurkunde  Nederlands  Rekenen  Scheikunde  Taal  Wiskunde Groep 7/8

Speciaal voor groep 7/8

Zit je in groep 7 of 8 en heb jij moeite met taal of spelling? Met bijles van Studiekring krijg je dit snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je schoolwerk. Met één keer per week één op één bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer bijgespijkerd. Ook hier kun je je vrijblijvend aanmelden voor een intakegesprek.

 

 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Cijfers gaan omhoog
 • Snel weer grip op een lastig vak
 • Meer motivatie
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  We starten met een gesprek. Met jou en natuurlijk met je ouders. Samen bekijken we waar je tegenaan loopt en koppelen we je aan een van onze ervaren docentbegeleiders. Met jouw toestemming doen we navraag bij school. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.
 • Plan van aanpak
  Daarna maken we een plan van aanpak dat helemaal is gericht op jou. Hierin verwerken we jouw vraag om hulp, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.
 • Aan de slag
  Je komt 1 tot 2 uur per week naar een van onze vestigingen óf volgt de bijles online - gewoon vanaf je eigen bureau. Onze docentbegeleider geeft uitleg en oefeningen.
 • Evaluatie en voortgang
  Na elke bijles ontvang je een verslag per per e-mail. Daarin staat hoe het gaat en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. Elke twee maanden gaan we even met je zitten. Je ouders kunnen daarbij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er (nieuwe) valkuilen zijn. Zo weten we precies hoe je ervoor staat.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze bijles vinden?

★★★★★
★★★★★
8,4/10
180 beoordelingen via de
Feedback Company
"Mede door de begeleiding van studiekring (Haarlem-noord) is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert studievaardigheden, concentreren en plannen. Ook ontlast het ons gezin waardoor de sfeer is verbeterd"
Anoniem
"Zeer tevreden over Studiekring. De communicatie met ouders is zorgvuldig. Onze zoon maakt grote sprongen vooruit en haalt goede cijfers. Bedankt!"
Anoniem

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor bijles? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnumer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

 

Wij zijn bereikbaar op
ma-vr 09.00 – 18.30

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

Examentraining

Examentraining

De eindexamenperiode is stressvol. Onze docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding. Dat geeft vertrouwen én een goed resultaat. Je volgt op 14 vakken je trainingen op vmbo-, havo- of vwo-niveau.

Faalangsttraining

Faalangsttraining

In 10 bijeenkomsten van één uur zorgen we voor grip op faalangst. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen.