Bijles volgen | Ook online! | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Het vak weer snel onder controle!

Met bijles van Studiekring is de leerstof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een telefonische intake aan

bijles

Bijles 

Wij staan de komende tijd voor je klaar om jou te ondersteunen op één van onze vestigingen met een specifiek vak. Met bijles van Studiekring werk je achterstanden weg en kom jij dit schooljaar succesvol door. We helpen je met de onderdelen van een vak waar je moeite mee hebt en je kunt al je vragen stellen.

Wat houdt bijles precies in?

Heb je moeite met een specifiek vak? Wij hebben altijd een docent in huis die jou kan helpen, of je nu in de eerste klas van het vmbo zit of in de laatste klas van de havo of het vwo. Met bijles van Studiekring maak je een einde aan het gestress, creëer je rust in je hoofd en ga je gemotiveerder naar school. 

Je krijgt minimaal 1 uur per week één-op-één les van een hoogopgeleide bijlesdocent. Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles in het vak waarin jij je wilt verbeteren. Van wiskunde tot Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis.

Voorafgaand aan de bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hóe je de stof leert en geven je tips om slimmer te leren. Hier heb je je leven lang plezier van!

 Vraag een gratis brochure aan

Voordoen, samendoen, zelf doen

Je werkt tijdens de bijles volgens onze eigen Leren Leren-methode. De bijlesdocent legt de theorie uit en doet de opdracht voor. Jij maakt daarna de opdracht samen met de bijlesdocent en gaat vervolgens zelf aan de slag. Ook helpt de bijlesdocent je met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdslijnen. Zo word je steeds beter in het eerst zo lastige vak en krijg je weer plezier in het leren.

Leerlingvolgsysteem

Via ons online leerlingvolgsysteem hebben je ouders inzicht in jouw planningen, persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken. Regelmatig bespreken we hoe het gaat. Als het nodig is, dan passen we onze begeleiding tussentijds aan.

Voor o.a. onderstaande vakken bieden we bijles aan:

Aardrijkskunde  Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis  Grieks  Latijn  Bedrijfseconomie  Natuurkunde  Nederlands  Rekenen  Scheikunde  Taal  Wiskunde Groep 7/8

Locaties

Studiekring biedt bijles aan door heel Nederland. Op school of op één van onze eigen locaties, altijd bij jou in de buurt. We zien je graag op één van onze vestigingen.

Naast bijles op een Studiekringlocatie kun je ook online bijles volgen. Gewoon vanuit huis, vanaf je eigen werkplek. 

Voordelen van bijles 

 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Cijfers gaan omhoog
 • Snel weer grip op een lastig vak
 • Meer motivatie

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Voorafgaand aan de eerste les, nemen we contact op met jou en je ouders. Samen bekijken we waar je tegenaan loopt en koppelen we je aan een van onze ervaren docentbegeleiders. Met jouw toestemming doen we ook navraag bij school. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.
 • Plan van aanpak
  Iedere leerling is anders, daarom maken we een plan van aanpak dat helemaal op jou gericht is. Hierin verwerken we jouw specifieke hulpvraag en aandachtspunten. Het plan geeft jou en je bijlesdocent houvast en richting. Zo kunnen jullie doelgericht starten met het bijlestraject.
 • Aan de slag
  Na het opstellen van het plan van aanpak, is het tijd om aan de slag te gaan! Je komt 1 tot 2 uur per week naar een van onze vestigingen. Onze docentbegeleider geeft uitleg en bespreekt oefeningen. Je leert en werkt uit eigen boeken, dus vergeet ze niet mee te nemen!
 • Evaluatie en voortgang
  We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvangen jij en je ouders na elke bijles een verslag via het leerlingvolgsysteem HOMi. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke afspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan!
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze bijles vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
"Mede door de begeleiding van studiekring (Haarlem-noord) is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert studievaardigheden, concentreren en plannen. Ook ontlast het ons gezin waardoor de sfeer is verbeterd"
Anoniem
"Zeer tevreden over Studiekring. De communicatie met ouders is zorgvuldig. Onze zoon maakt grote sprongen vooruit en haalt goede cijfers. Bedankt!"
Anoniem

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor bijles? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 17.00
za-zo 8.00 – 16.00

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

Examentraining

Examentraining

De eindexamenperiode is stressvol. Onze docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding. Dat geeft vertrouwen én een goed resultaat. Je volgt op 14 vakken je trainingen op vmbo-, havo- of vwo-niveau.

Faalangstreductietraining

Faalangstreductietraining

In 6 bijeenkomsten van 45 minuten zorgen we voor grip op faalangst. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen.