Bijles volgen | Ook online! | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Het vak weer snel onder controle!

Met bijles van Studiekring is de leerstof snel weer onder controle. Dat is goed voor het zelfvertrouwen.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een telefonische intake aan

bijles

Bijles, ook online! 

Je zit urenlang te zwoegen op je Duits, maar haalt toch weer een 2. Je bent de wanhoop nabij, omdat je niks begrijpt van wiskunde. En je ouders willen graag helpen maar hebben niet de tijd om elke avond opnieuw zelf de lesstof door te nemen. Voor je het weet sta je op achterstand. Wat nu?

Er is een manier om te zorgen dat je betere cijfers haalt en de stof écht begrijpt. Of je nu in de eerste klas van het vmbo zit of in de laatste klas van de havo of het vwo wij hebben altijd een docent in huis die bij je vraag past. Met bijles van Studiekring maak je een einde aan het gestress, creëer je rust in je hoofd en ga je gemotiveerder naar school. 

Voor o.a. onderstaande vakken bieden we bijles aan.

Aardrijkskunde  Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis  Grieks  Latijn  M&O  Natuurkunde  Nederlands  Rekenen  Scheikunde  Taal  Wiskunde Groep 7/8

Wat houdt bijles precies in?

Je krijgt minimaal 1 uur per week één op één les van een hoogopgeleide bijlesdocent. Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles in het vak waarin jij je wilt verbeteren. Van wiskunde tot Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis.

Voorafgaand aan de bijlessen, bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hóe je de stof leert en geven je tips om slimmer te leren. Hier heb je je leven lang plezier van!

Online bijles 

Wil jij de komende periode je tijd nuttig inzetten? Om bijvoorbeeld achterstanden voor een bepaald vak weg te werken! Maak dan nu gebruik van online bijles van Studiekring. Met online een-op-een bijles van een privé docent ben je snel weer bijgespijkerd. Je krijgt persoonlijke begeleiding en individuele aandacht op maat. Gewoon vanuit huis, vanaf je eigen werkplek. Meld je nu aan voor een gratis online intakegesprek. 

Meer informatie over onze online bijlessen? Of direct aanmelden? Bel dan 085 - 049 82 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees verder

Speciaal voor de basisschool

Zit uw zoon of dochter op de basisschool en heeft hij of zij moeite met taal of rekenen? Met basisschoolbegeleiding van Studiekring krijgt uw kind dit snel weer onder controle. En werkt hij of zij weer met meer zelfvertrouwen aan schoolwerk. Met één keer per week één op één basisschoolbegeleiding van een docentbegeleider, is hij of zij snel weer bijgespijkerd. U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor een intakegesprek.

 • Achterstanden worden weggewerkt
 • Met meer zelfvertrouwen naar school
 • Cijfers gaan omhoog
 • Snel weer grip op een lastig vak
 • Meer motivatie
Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Voorafgaand aan de eerste les, nemen we contact op met jou en je ouders. Samen bekijken we waar je tegenaan loopt en koppelen we je aan een van onze ervaren docentbegeleiders. Met jouw toestemming doen we ook navraag bij school. Leraren weten immers vaak het beste waar het misgaat.
 • Plan van aanpak
  Iedere leerling is anders, daarom maken we een plan van aanpak dat helemaal op jou gericht is. Hierin verwerken we jouw specifieke hulpvraag en aandachtspunten. Het plan geeft jou en je bijlesdocent houvast en richting. Zo kunnen jullie doelgericht starten met het bijlestraject.
 • Aan de slag
  Na het opstellen van het plan van aanpak, is het tijd om aan de slag te gaan! Je komt 1 tot 2 uur per week naar een van onze vestigingen. Onze docentbegeleider geeft uitleg en bespreekt oefeningen. Je leert en werkt uit eigen boeken, dus vergeet ze niet mee te nemen!
 • Evaluatie en voortgang
  We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via e-mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke afspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan! Elke twee maanden gaan we even met jou en je ouders zitten. We bespreken hoe het gaat en of er nieuwe valkuilen zijn.
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze bijles vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
187 beoordelingen via de
Feedback Company
"Mede door de begeleiding van studiekring (Haarlem-noord) is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert studievaardigheden, concentreren en plannen. Ook ontlast het ons gezin waardoor de sfeer is verbeterd"
Anoniem
"Zeer tevreden over Studiekring. De communicatie met ouders is zorgvuldig. Onze zoon maakt grote sprongen vooruit en haalt goede cijfers. Bedankt!"
Anoniem

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor bijles? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00
 

 

Wij zijn nu bereikbaar
ma-vr 09.00 – 18.30

Toch niet helemaal wat je zoekt?

huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

Examentraining

Examentraining

De eindexamenperiode is stressvol. Onze docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding. Dat geeft vertrouwen én een goed resultaat. Je volgt op 14 vakken je trainingen op vmbo-, havo- of vwo-niveau.

Faalangsttraining

Faalangsttraining

In 10 bijeenkomsten van één uur zorgen we voor grip op faalangst. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen.