Bijles

Aardrijkskunde  Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis  Grieks  Latijn  M&O  Natuurkunde  Nederlands  Rekenen  Scheikunde  Taal  Wiskunde Groep 7/8

Heb jij moeite met een bepaald vak of wil je je achterstand inhalen? Met Bijles van Studiekring heb jij je vak snel weer onder controle. En werk je met meer zelfvertrouwen aan je huiswerk en je toetsen. Met minimaal één keer per week één op één bijles van een vakdocent, ben je snel weer bijgespijkerd.

Op een vestiging bij jou in de buurt of online krijg je heel gericht bijles. Of je nu beter wilt worden in wiskunde of Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis. Die helpt jou met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven. En we kijken ook hóe je de stof leert. Je krijgt tips om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Zodat je straks weer helemaal bij bent.

In het kort

  • voor alle vwo-, havo- en vmboleerlingen
  • één op één bijles van een vakdocent
  • gemiddeld 1 tot 2 uur bijles per week
  • op een vestiging bij jou in de buurt of online vanuit thuis
  • wekelijkse updates over je voortgang naar jou, je ouders en school

Bijles in 5 stappen

intake 20161. Intake
Voorafgaand aan de eerste les, nemen we contact op met jou en je ouders. En matchen we jou met een goede vakdocent die past bij je hulpvraag. In de intake tijdens de eerste les bespreken we waar je tegenaan loopt en waarbij wij kunnen helpen. Je hoort meteen meer over onze aanpak en kunt natuurlijk al je vragen stellen.

Plan 

van aanpak 20162. Plan van aanpak
We maken een persoonlijk plan van aanpak. We nemen per mail contact op met je vakdocent en/of mentor op school als je dat oké vindt. In het plan van aanpak staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden.

Aan de 

slag20163. Aan de slag
Onze vakdocent geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Of geeft extra oefeningen als er tijd over is. Aan het eind van de middag bereiden we de volgende schooldag voor.

voortgang4. Voortgang
We houden jou en je ouders natuurlijk op de hoogte van de voortgang. Zo ontvang je na elke bijles een verslag via mail. Daarin staat hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. En natuurlijk moedigen we je aan!

evalueren 

20165. Evalueren
Elke twee maanden evalueren we tijdens de bijles. Als jullie willen, kunnen je ouders daar bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op je vak.


Meer informatie?

Bijles op een vestiging kost € 37,50 per uur
Download de brochure bel 030 - 272 14 44 of vul ons contactformulier in.

Wij bieden ook:

aanmelden DefBrochure def

Advies 2016

Reacties

sterren3 Studiekring krijgt een 8,6 van 10 uit 142 beoordelingen

review

"Mijn ervaring is dat Studiekring respectvol met de kinderen omgaat waardoor ze trots zijn op wat ze doen. Het stimuleert ze om hun werk te maken en iets te leren. De terugkoppeling naar de ouders is altijd duidelijk en direct."

- Anoniem

Bekijk alle beoordelingen