Studiekring | Bijles | Havo | Alle vakken - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Aardrijkskunde Biologie  Duits  Economie  Engels  Frans  Geschiedenis Natuurkunde Nederlands Scheikunde Wiskunde  M&O  

Zit jij op de havo? En vind jij een bepaald vak op school lastig of kun je wel wat extra steun gebruiken? Of heb je gewoon wat extra uitleg nodig? Bijles van Studiekring kan je daarbij helpen met een persoonlijke aanpak. Zo heb je de lesstof snel weer onder controle en ben je weer bij met de rest van de klas. Voordat je het weet, werk je met meer zelfvertrouwen en plezier aan je huiswerk en je toetsen. Met één keer per week een-op-een bijles van een docentbegeleider, ben je snel weer helemaal bijgespijkerd.

Bijles havo bij Studiekring

Met bijles van Studiekring krijg je minimaal 1 uur per week een-op-een les in het vak waar jij wat extra hulp bij kan gebruiken. De bijles wordt gegeven door een docentbegeleider en dat kan heel simpel op een vestiging bij jou in de buurt of gewoon online. Voorafgaand aan de bijlessen vindt een gedegen intake plaats. Dat is belangrijk want tijdens deze intake bespreken we je specifieke hulpvraag en waar je precies ondersteuning kan gebruiken. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in een specifiek vak. Maar dat is niet alles. We kijken ook hóe je de stof leert en geven je tips om slimmer te leren, verbanden te leggen en efficiënter te plannen. Zo leer je ook zelfstandig beter leren daar heb je in de toekomst veel plezier van.

Verschillende havo-vakken

Voor ieder havo-vak hebben wij een ervaren en enthousiaste bijlesdocent die jou graag verder helpt om betere cijfers te halen! De bijlesdocenten zijn hoogopgeleid en nemen alle tijd zodat jij weer vol zelfvertrouwen aan de slag kan.

Ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Dus altijd een Studiekring bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar maximaal resultaat

 • Intake
  Voordat de eerste bijles plaatsvindt nemen we contact op met jou en je ouders. In dit intakegesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kan gebruiken. Vervolgens matchen we jou met een ervaren en enthousiaste bijlesdocent. We bespreken direct onze aanpak en er is uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.
 • Plan van aanpak
  We stellen een persoonlijk plan van aanpak op. In dit plan staan onder meer je hulpvraag, aandachtspunten, de kosten en de manier waarop we contact houden. We nemen, als jij dat zelf wilt per mail contact op met je docent en/of mentor.
 • Aan de slag
  Vervolgens gaan we aan de slag met de bijles! Onze docentbegeleider geeft je handige en leerzame tips, legt de stof uit en bespreekt opdrachten. Je krijgt antwoord op al je vragen en voordat je het weet ben je weer helemaal bij met de rest van de klas. Je krijgt extra oefeningen, waar je thuis of tijdens de bijles mee aan de slag kan.
 • Evaluatie en voortgang
  Je ontvangt na elke bijles een verslag via de mail. Zo houden we jou en je ouders goed op hoogte van de voortgang! In het verslag beschrijven we hoe het gaat, wat we hebben besproken en welke huiswerkafspraken we hebben gemaakt. Elke twee maanden hebben we een evaluatiemoment. Je ouders kunnen hier uiteraard bij zijn. We bespreken hoe het gaat en of er minder begeleiding nodig is of juist meer. In overleg stellen we het plan van aanpak bij. Zodat je snel weer grip hebt op het vak! 
Meld je direct vrijblijvend aan voor een gratis intakegesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat anderen van onze bijles havo vinden?

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven voor bijles? Bezoek de pagina van de vestiging bij jou in de buurt om de tarieven te bekijken.

Zoek een vestiging en bekijk tarieven

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 17.00
za-zo 8.00 – 16.00