Begeleider bij Studiekring: wat houdt dat in?

Foto_blog_Vivianne_new.png

Heb je altijd al willen weten wat een begeleider allemaal bij Studiekring doet?  Een korte introductie van Vivianne. Inmiddels is zij een jaar begeleider bij Studiekring Oud-Beijerland.

Begeleider bij Studiekring: wat houdt dat in?

“Ik geef voornamelijk bijles. Maar ik kan ook huiswerkbegeleiding verzorgen als dit nodig is. Het werk als begeleider is heel divers. Je kunt bij Studiekring aangeven welke vakken je wilt geven en wanneer je beschikbaar bent.”

Vivianne geeft wiskunde op verschillende niveaus, Engels aan examenleerlingen en taal- en rekenlessen aan basisschoolleerlingen.

“Een druk en gevarieerd rooster naast mijn eigen studie is prima te doen. Elke 10 weken geef ik mijn beschikbaarheid aan en samen met Studiekring plan ik de bijlessen in. Een week geen bijles geven tijdens mijn tentamenperiode is bijvoorbeeld geen probleem.”

Studiekring biedt haar begeleiders diverse trainingen aan. Je kunt bijvoorbeeld een introductietraining volgen waarin de basis van bijles geven wordt gelegd. Daarnaast krijg je tips voor het verzorgen van huiswerkbegeleiding. Ook als je weinig tot geen doceerervaring hebt kun je bij Studiekring aan de slag als begeleider. Zo heeft Vivianne bijvoorbeeld een training gevolgd over het herkennen van faalangst bij leerlingen en weet ze nu op welke manier ze kan helpen.

“Aankomende tijd ga ik aan de slag als lente- en zomerschooldocent. Genoeg ruimte om ervaring op te doen bij Studiekring dus!”

Ook werken bij Studiekring?

Wil je ook ervaren hoe het is om voor Studiekring te werken? Kijk dan op onze website. Je kunt ook mailen naar hr@studiekring.nl. We gaan graag in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2022 Studiekring BV 085 - 049 82 00