Bring a friend - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Ben jij tevreden over de begeleiding van Studiekring? Misschien ken je wel iemand die ook onze hulp kan gebruiken. Vier redenen waarom je hem of haar eens over ons kan vertellen:

walibi

1.    Je helpt er iemand mee
Huiswerkbegeleiding, bijles of studiecoaching kan ervoor zorgen dat iemand weer met zelfvertrouwen naar school gaat. Cathy (18) uit Zutphen verwees niet één, maar meerdere schoolgenootjes naar Studiekring. Waarom? ‘Omdat ik zo’n te gekke begeleider had. Ze was rustig, stond altijd voor me klaar en ze kon precies inschatten hoe iedereen wilde werken. De begeleiding hielp mij echt enorm, vandaar dat ik dit graag tipte aan anderen.’ Wil je vriend of vriendin eerst kijken hoe zo’n middag bij Studiekring er aan toe gaat? Volg dan een gratis meeloopmiddag.

2.    Je krijgt er iets voor terug
Als jouw enthousiaste verhaal leidt tot een aanmelding voor huiswerkbegeleiding, studiecoaching of bijles, dan krijg je van ons een cadeaubon van € 10,- voor bol.com. En als de begeleiding bevalt, natuurlijk heel veel dank van diegene die jij hebt aangemeld.  

3.    Samen huiswerk maken is leuker!
Samen huiswerk maken is veel leuker dan in je eentje. Op onze vestigingen is het altijd rustig en prettig werken, maar er is ook tijd voor een praatje. Natuurlijk kun je ook je huiswerk bespreken of vergelijken. Cathy: ‘Mijn zusje en meer van mijn schoolgenoten hebben ook bij Studiekring begeleiding gehad. Dat was altijd gezellig met z’n allen. Het is leuk, maar iedereen is ook serieus bezig.’

4.    Het is ook nog eens heel makkelijk
Bring a friend werkt heel simpel. Vertel je vriend of vriendin over onze dienstverlening. Leidt dat tot een aanmelding? Ga dan naar onze website en vul je gegevens in. Dan sturen wij je de bol.com cadeaubon toe. Deze actie geldt trouwens ook voor broertjes en zusjes.

Cathy studeert nu HBO ICT in Zwolle. Ze heeft net haar introductieweek achter de rug.

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.