Heeft u uw subsidie al aangevraagd?

Zomerscholen_website.jpg

Het duurde even voordat de overheid een beslissing nam, maar ook dit jaar kunnen scholen in het Voortgezet Onderwijs subsidie aanvragen om lente- en zomerscholen in te richten. Dit kunt u als school zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen om de organisatie volledig uit handen te geven. Studiekring en partner BMC organiseren al jaren – sinds het begin van de pilot-, succesvolle zomer- en lentescholen.

Stap 1 in het organiseren van een lente- of zomerschool is het aanvragen van subsidie. Dit is mogelijk sinds vorige week. Uitvoerende scholen kunnen zich aanmelden door uiterlijk 9 maart 2018 een door alle deelnemende scholen ondertekende aanvraag in te dienen bij de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I). De aanvraag dient een prognose te bevatten van het aantal leerlingen. Op basis van de prognose van het aantal deelnemers ontvangt de uitvoerende school subsidie van € 450 per deelnemende leerling.

Organisatie door Studiekring
Een zomerschool of lenteschool organiseren kost veel tijd en planning. Kiest u ervoor om Studiekring en BMC uw zomer- of lenteschool te laten organiseren? Dan nemen wij al het werk uit handen. Samen met u bekijken we wat voor uw school de beste insteek is. U bepaalt welke leerlingen het traject mogen volgen, wij doen de totale coördinatie en uitvoering van het project. Kijk hier voor alle details rondom onze lente- en zomerscholen.

Vrijblijvende afspraak of meer informatie?
Neem contact op met Greke Heida, adviseur scholen. Tel: 06-10615428 of stuur haar een e-mail.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00