Huiswerk maken op vrijdag

hwb_website.jpg

Leerlingen die huiswerkbegeleiding volgen bij Studiekring, komen meerdere keren per week naar één van onze vestigingen. De meeste komen 3 of 4 keer, want vanaf 3 keer per week kunnen we samen goede resultaten boeken. Veel ouders en leerlingen vinden vrijdag geen fijne dag om naar huiswerkbegeleiding te komen. Terwijl het eigenlijk juist een heel handige dag is om huiswerk te maken. 3 redenen waarom!

Wie minimaal 3 keer per week huiswerkbegeleiding bij Studiekring volgt, bouwt structuur op en leert op een goede manier huiswerk en leerwerk in te plannen. Maar minimaal 3 keer naar huiswerkbegeleiding (het liefst vier keer!) zorgt er ook voor dat je bijna al je huiswerk bij Studiekring kan maken. Waardoor je thuis tijd hebt voor leuke dingen.

De meeste leerlingen vinden vrijdag geen prettige dag om huiswerk te maken. Het weekend staat voor de deur en de gedachten zijn al bij de voetbalwedstrijd van zaterdag of het verjaardagsfeestje op zondag. Toch is vrijdag eigenlijk een heel fijne dag om huiswerk te maken. En wel hierom:

1. Wie op vrijdag huiswerk maakt, kan het huiswerk veel beter spreiden over de week. Stel je komt op maandag, dinsdag en woensdag naar huiswerkbegeleiding. Dan plan je 3 dagen achter elkaar je huiswerk, maar moet je vanaf donderdag 4 dagen zelf aan de slag. Kom je bijvoorbeeld maandag, woensdag en vrijdag? Dan kun je je huiswerk veel beter spreiden en kun je voldoende herhaalmomenten inplannen.

2. Op vrijdag huiswerk maken = klaar voor het weekend. Wie op vrijdag huiswerk maakt, is voor een groot deel al klaar in het weekend. Hallo vrije tijd! En heb je het nog niet helemaal af? Dan hoef je nog maar een klein beetje te doen, in plaats van die enorme berg.

3. Op vrijdag is het sowieso minder druk in de Studiekring vestigingen. Dus kun jij nóg rustiger je huiswerk maken en hebben de huiswerkbegeleiders meer tijd voor jou.

Is huiswerkbegeleiding iets voor jou? Loop een keer een middag gratis mee in de vestiging bij jou in de buurt.

Download onze brochure

Huiswerkbegeleiding? Bijles? Studiecoaching? Of wellicht een combinatie? Download onze brochures en lees alles nog eens na over onze diensten.

Redenen om te kiezen voor Studiekring

  • Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt
  • Experts in alle schoolvakken
  • Voor vmbo, havo en vwo
  • Altijd een vestiging bij jou in de buurt
  • Wetenschappelijk onderbouwde benadering
  • Gecertificeerd door de LVSi
LVSi

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.

Copyright © 2010-2021 Studiekring BV 085 - 049 82 00