Samen uw leerlingen laten slagen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

De eindexamens lijken nog ver weg. Maar leerlingen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met hun voorbereiding. Wij zijn al volop bezig met het organiseren van onze examentrainingen in scholen door het hele land. Voor je het weet is het mei. Kunnen wij u helpen?

geslaagd013 website

 

Met onze 2-daagse examentrainingen bij u op school bieden wij examenleerlingen extra oefening in een specifiek vak. Hierdoor gaan uw leerlingen vol vertrouwen het examen in. En verbetert het slagingspercentage aanzienlijk. 96% van de leerlingen die examentrainingen bij ons volgden, is vorig jaar geslaagd.

Maatwerk
Een examentraining is altijd maatwerk. We kijken samen met u welke trainingen bij uw school aansluiten. Wij geven trainingen op elk niveau, in bijna elk vak. U heeft nergens omkijken naar, de gehele organisatie is in handen van Studiekring. Martin Timmer, voormalig examensecretaris van het Corlaer College, heeft goede ervaringen met onze examentrainingen. Lees hier zijn verhaal.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?
Neem contact op met Greke Heida, adviseur scholen. Tel: 06-10615428 of stuur haar een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.