Studiekring op het Corderius College - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Er zijn heel wat leerlingen op school die moeite hebben met plannen, structuur, geconcentreerd huiswerk maken, dit komt voor in brugklas t/m eindexamenjaar. Bovendien heeft onze school nogal wat zorgleerlingen die extra aandacht nodig hebben. Vooral voor deze laatste groep is het anders bijna onmogelijk om hun schoolloopbaan met succes af te sluiten zonder hulp van externe begeleiders.

  • Geen reistijd
  • Vertrouwde omgeving
  • Makkelijk contact tussen Studiekring en docenten Corderius College

Ik loop zelf regelmatig binnen bij Studiekring om te kijken of even te overleggen over de leerlingen die het wat lastiger hebben in de school. Om een voorbeeld te noemen:
er is een pdd-nosser die veel extra begeleiding, ook vanwege een lichamelijke handicap, vraagt van school en Studiekring en ambulante zorg. Wekelijks hebben wij contact wat er gebeurd is op school of bij Studiekring om het voor de leerling zo optimaal mogelijk te maken. De vertrouwensband tussen de leerling en de begeleider van Studiekring is essentieel voor succes.

L.M.Corba
Conrector organisatie & beheer/zorgbeleider
Corderius College

 

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.