Vol vertrouwen naar de brugklas - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Bij Studiekring geven we brugklastrainingen. Zodat elke brugklasser na de vakantie een goede start maakt op de nieuwe school.

BrugklasBrugklastraining van Studiekring. Dat zijn 6 trainingen van 1 uur met andere brugklassers. Tijdens de training krijg je begeleiding bij alle dingen die je in de brugklas tegenkomt. Zo heb je bijvoorbeeld andere vakken, een lesrooster en een flinke stapel boeken. Ook heb je geen vast lokaal en vaste leraren meer. Bij al dit soort zaken helpen we je. Je oefent veel in studievaardigheden en je krijgt praktische tips. Bijvoorbeeld over hoe een lesrooster werkt, hoe je je huiswerk plant en hoe je bepaalde lesstof het beste kunt leren. Natuurlijk krijg je alle ruimte om vragen te stellen tijdens de training.

Leren plannen
Nikki, Wouter en Juliette volgden vorig jaar brugklastraining. Zij hebben er alledrie veel aan gehad. “We hebben veel geoefend met mindmaps maken,” vertelt Nikki. “Hierdoor kan ik nu veel beter grote teksten leren”. “En hoe je überhaupt met je agenda moet omgaan,” vult Juliette aan. “Heel handig om te beseffen dat je het beste 2 weken vooruit kan plannen”. Wouter vond het ook prettig om met meerdere brugklassers samen de training te volgen. “Ik heb er veel zelfvertrouwen door gekregen. Ik dacht kom maar op met die nieuwe school!”

Wil jij ook vol zelfvertrouwen en goed voorbereid naar de brugklas? Lees dan meer over onze brugklastrainingen en meld je aan bij een Studiekring vestiging bij jou in de buurt!

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.