CodeLab - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen
CodeLab

Kan jij geen genoeg krijgen van gamen? En heb jij er altijd al van gedroomd om een eigen game te maken? Meld je dan snel aan voor een CodeLab bij jou in de buurt. In een paar dagen tijd leer jij alles over programmeren om vervolgens aan de slag te gaan met een eigen game! Hoe gaaf is dat!

CodeLab wordt aangeboden in samenwerking met kennispartner Lyceo.

Waarom CodeLab?

  • Leer alles over programmeren en ontwikkel handige computerskills
  • Voor leerlingen tussen de 10 en 18 jaar
  • Maak games zoals Flappy Bird, Pacman, Tetris en Pong
  • Alles staat in het teken van jouw creativiteit!

Wat houdt een CodeLab precies in?
Tijdens een CodeLab krijg je uitleg van onze ervaren begeleiders en ga je zelf aan de slag met het schrijven van een eigen code. Je raakt bekend met belangrijke programmeerconcepten en leert allerlei handige computerskills. Dat is handig voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst! Uiteraard Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat je altijd geholpen wordt met jouw uitdagingen en vragen. Iedereen kan aan het eind van het CodeLab een gaaf project laten zien aan familie en vrienden!

Heb jij al eerder geprogrammeerd? Of juist nog nooit? Dat maakt niet uit! Tijdens het CodeLab werken we namelijk in kleine groepen, zodat je persoonlijke aandacht krijgt en aan de slag kan op jouw eigen niveau. Zo houden we het CodeLab voor iedereen uitdagend!

Wanneer?
De CodeLabs worden gegeven in alle schoolvakanties (zomer-, herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie) en op woensdagmiddagen en in het weekend. Bekijk de exacte data op Lyceo.nl.

Altijd bij jou in de buurt
De CodeLabs worden online aangeboden en op vestigingen door heel Nederland. Benieuwd waar de CodeLabs gegeven worden? Bekijk alle locaties op Lyceo.nl.

 Meld je direct aan voor een CodeLab

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.