Alle diensten

Studiekring biedt begeleiding op maat. Samen bepalen we welke ondersteuning het beste past. Zodat elke leerling de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Onze vestigingsmanagers adviseren graag over de best passende oplossing. Neem contact met ons op via 085 – 049 82 00 of klantenservice@studiekring.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Huiswerkbegeleiding

Goed plannen. Geconcentreerd werken. Een toets slim voorbereiden. Veel jongeren hebben hier moeite mee. Wij begeleiden bij het maken van huiswerk en leren jongeren plannen, structureren en zelfstandig werken.

Bijles

Moeite met een vak? Met bijles van Studiekring is de stof snel weer onder controle. Dat is goed voor het vertrouwen. Bijles bestaat meestal uit wekelijks een uur persoonlijk les van een docent.

Studiecoaching

Voor jongeren die slimmer en beter willen plannen. Ondersteuning in de vorm van wekelijks een uur 1-op-1 begeleiding. Onze studiecoaches kennen de geheimen van slim leren. En dat helpt een leven lang.

Huiswerkklas

Een rustige plek om ’s middags gestructureerd huiswerk te maken. Dat is het voordeel van onze huiswerkklas. Geen afleiding en altijd onder toezicht van een begeleider.

Brugklastraining

Starten in de brugklas is spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start.

Examentraining

De eindexamenperiode kan stressvol zijn. Onze ervaren studentbegeleiders geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding op de examens. Dat geeft vertrouwen én een goed resultaat.

Faalangsttraining

In 6 bijeenkomsten van 45 minuten zorgen we voor grip op faalangst. Vanuit een gedegen aanpak werken we aan een helder doel: vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht kunnen beginnen.

Online bijles

In een beveiligde online omgeving hebben leerlingen via een videochat een-op-een bijles van een privédocent. Zo is de stof van een lastig vak snel weer onder controle. Lekker vanuit thuis en flexibel in te plannen.

Toetsweek opvangklas

De toetsweek opvangklas wordt georganiseerd om leerlingen de rust te bieden om zich voor te bereiden op de komende toetsen. Een ruimte waarin rustig geleerd kan worden zonder afleiding.

Basisschoolbegeleiding

Sommige basisschoolleerlingen hebben extra hulp nodig bij vakken zoals taal of rekenen, om bijvoorbeeld een achterstand in te halen. We bieden speciaal voor deze leerlingen persoonlijke begeleiding aan op zijn of haar eigen niveau

Bijspijkertraject

Wij bieden gedurende de zomervakantie een aantal trajecten aan om opgelopen achterstanden weg te werken of om de stof die is weggezakt weer terug te halen. Zo start uw zoon of dochter vol zelfvertrouwen het nieuwe schooljaar.

StudieKeuzeAdvies

StudieKeuzeAdvies helpt jou bij het maken van de juiste studiekeuze! In 4 sessies ga je aan de slag met een persoonlijke studiekeuzecoach om een studiekeuze te maken die echt bij jou past. Inclusief (online) Keuzegids & TalentenTest.

CodeLab

Tijdens een CodeLab wordt uitleg van onze ervaren begeleiders afgewisseld met zelf een eigen code schrijven. Je raakt bekend met belangrijke programmeerconcepten en leert allerlei handige computervaardigheden.

Copyright © 2010-2023 Studiekring BV 085 - 049 82 00