Examentraining

Zeker Slagen!

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Met examentraining van Studiekring kun je dat gevoel wegnemen. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

In 2 dagen word je volledig bijgespijkerd in een specifiek vak. Dit gebeurt in kleine groepjes met examentrainers die jou optimaal klaarstomen voor je eindexamen. In 6 blokken theorie neem je de complete examenstof door. Daarnaast oefen je met opgaven en maak je voorbeeldexamens. Ook nemen we samen met jou je knelpunten door en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Waarmee je thuis ook verder aan de slag kan. Want aan het einde van de training maak je een plan van aanpak voor de openstaande leerpunten die je nog een keer extra wil herhalen. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examens.

Examentraining is:

  • voor alle vwo- havo- en vmbo eindexamenleerlingen
  • bij jou op school of op één van onze centrale trainingen in Nederland
  • in 37 vakken op alle niveaus
  • álle theorie gecombineerd met oefen opgaven
  • in kleine groepjes uitleg van ervaren examentrainers
  • les aan de hand van de Examenbundel (zelf meenemen!)
  • inclusief examenreader met opgaven en extra uitleg

Hoe ziet een examentraining eruit?

intake 20161. Voorbereiding
Zorg dat je goed uitgeslapen bent. Twee dagen examentraining volgen is intensief. Je neemt zelf de Examenbundel mee voor het vak. En verder natuurlijk alle spullen die je nodig hebt om het vak te leren en te maken. Denk bijvoorbeeld aan een rekenmachine, een woordenboek of je Binas. Zet voor jezelf vast op een rijtje welke stof je lastig vindt en welke vragen je wilt stellen. Aan het begin van de 1e trainingsdag ontvang je van ons een examenreader met opgaven en extra uitleg. Opgesteld aan de hand van de stof uit de Examenbundel.

Plan van aanpak 20162. Dag 1 en Dag 2
Een trainingsdag start om 9 uur en duurt tot 17 uur voor havo- en vwo leerlingen. En tot 16 uur voor vmbo leerlingen. Met tussendoor genoeg pauzes om je hoofd leeg te maken. De theorie van het vak is opgeknipt in 6 blokken. Elke dag behandelen we 3 blokken. En na elk theorieblok oefen je bijhorende examenvragen. Zo weet je zeker dat je álle examenstof leert in 2 dagen training. Aan het einde van elke dag brengen we je onduidelijkheden en knelpunten in beeld. En maak je extra oefeningen rondom de stof die je nog moeilijk vindt. Uiteraard is er tijd om nogmaals uitleg te vragen aan je examentrainer. We eindigen de dag met een stukje overzicht en planning. Zodat jij optimaal voorbereid bent voor al je examenvakken.

Aan de slag20163. Zelf oefenen
Samen met je examentrainer stel je een persoonlijk leerplan op dat je mee naar huis neemt. Hierin geef je aan welke stof je al onder de knie hebt en welke stof je nog extra moet oefenen. Hierdoor weet je precies waarmee je thuis aan de slag kan. En ga je vol zelfvertrouwen het eindexamen in.

Meer informatie?

Je volgt in 2018 al een 2-daagse training voor €195,- (vmbo) of €225,- (havo/vwo)
Meer informatie? Bel 085 - 049 8200 of vul ons contactformulier in.

Zoek een examentraining

Examentraining zoeken

Invalid Input
Invalid Input

aanmelden DefBrochure def

 

Examenbegeleiding

Wil je extra begeleiding voor je examens? Volg dan examenbegeleiding op een Studiekring vestiging bij jou in de buurt. Wekelijks 2 uur 1 op 1 begeleiding van een ervaren docent die met jou de inhoud van het vak doorneemt. En je aanstuurt op planning. Daarnaast mag je onbeperkt gebruik maken van de huiswerkklas. Waar je op een rustige werkplek je kan voorbereiden op je examens. Wij bieden bij examenbegeleiding een slagingsgarantie: niet geslaagd, geld terug! Kijk hier voor de voorwaarden en meer informatie.

 

Reviews

review

"Prima ervaring met Studiekring Rotterdam Alexanderpolder. Alle twee onze kinderen hebben daar de afgelopen 4 jaar gezeten en vonden het erg fijn om daar resp. 2 en 3 keer per week heen te gaan. Zij waren ook erg tevreden over Tim die daar hun laatste jaar is gekomen. Zal studiekring eker bij iedereen aanbevelen."

Nicole

Bekijk alle beoordelingen