Meer over examentraining - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Met examentraining van Studiekring kun je dat gevoel wegnemen. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

In 2 dagen word je volledig bijgespijkerd in een specifiek vak. Dit gebeurt in kleine groepjes met examentrainers die jou optimaal klaarstomen voor je eindexamen. In 6 blokken theorie neem je de complete examenstof door. Daarnaast oefen je met opgaven en maak je voorbeeldexamens. Ook nemen we samen met jou je knelpunten door en kun je natuurlijk al je vragen stellen. Waarmee je thuis ook verder aan de slag kan. Want aan het einde van de training maak je een plan van aanpak voor de openstaande leerpunten die je nog een keer extra wil herhalen. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examens.

Meer informatie?

Je volgt in 2019 al een 2-daagse training voor €199,- (vmbo) of €240,- (havo/vwo)
Meer informatie? Bel 085 - 049 8200 of vul ons contactformulier in.

Aanmelden

 

 

Examentraining zoeken

Invalid Input
Invalid Input

 

 

 

 • voor alle vwo- havo- en vmbo eindexamenleerlingen
 • bij jou op school of op één van onze centrale trainingen in Nederland
 • in 37 vakken op alle niveaus
 • álle theorie gecombineerd met oefen opgaven
 • in kleine groepjes uitleg van ervaren examentrainers
 • inclusief examenreader met opgaven en extra uitleg

Hoe ziet een examentraining eruit?

 • Intake
  Zorg dat je goed uitgeslapen bent. Twee dagen examentraining volgen is intensief. Je neemt zelf de Examenbundel mee voor het vak. En verder natuurlijk alle spullen die je nodig hebt om het vak te leren en te maken. Denk bijvoorbeeld aan een rekenmachine, een woordenboek of je Binas. Zet voor jezelf vast op een rijtje welke stof je lastig vindt en welke vragen je wilt stellen. Aan het begin van de 1e trainingsdag ontvang je van ons een examenreader met opgaven en extra uitleg. Opgesteld aan de hand van de stof uit de Examenbundel.
 • Plan van aanpak
  Een trainingsdag start om 9 uur en duurt tot 17 uur voor havo- en vwo leerlingen. En tot 16 uur voor vmbo leerlingen. Met tussendoor genoeg pauzes om je hoofd leeg te maken. De theorie van het vak is opgeknipt in 6 blokken. Elke dag behandelen we 3 blokken. En na elk theorieblok oefen je bijhorende examenvragen. Zo weet je zeker dat je álle examenstof leert in 2 dagen training. Aan het einde van elke dag brengen we je onduidelijkheden en knelpunten in beeld. En maak je extra oefeningen rondom de stof die je nog moeilijk vindt. Uiteraard is er tijd om nogmaals uitleg te vragen aan je examentrainer. We eindigen de dag met een stukje overzicht en planning. Zodat jij optimaal voorbereid bent voor al je examenvakken.
 • Aan de slag
  Samen met je examentrainer stel je een persoonlijk leerplan op dat je mee naar huis neemt. Hierin geef je aan welke stof je al onder de knie hebt en welke stof je nog extra moet oefenen. Hierdoor weet je precies waarmee je thuis aan de slag kan. En ga je vol zelfvertrouwen het eindexamen in.

Meer informatie nodig? Bel ons of laat je terugbellen.

Heb je een vraag? Of ben je nog aan het oriënteren en wil je advies? Bel ons direct. Of laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je binnen één werkdag terug.

Dit veld is verplicht.
Dit lijkt geen geldig telefoonnummer.
Voor welke dienst moeten wij je terugbellen?

 

085 - 049 82 00
 

Wij zijn bereikbaar op

ma-vr 08.00 – 20.00
za-zo 8.00 – 16.00